مقاله شناسایی مواد تشکیل دهنده اسانس و بررسی اثرات آنتی اکسیدانی گیاه Ziziphora clinopodioides Var. rigida در استان کرمان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناسایی مواد تشکیل دهنده اسانس و بررسی اثرات آنتی اکسیدانی گیاه Ziziphora clinopodioides Var. rigida در استان کرمان دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی مواد تشکیل دهنده اسانس و بررسی اثرات آنتی اکسیدانی گیاه Ziziphora clinopodioides Var. rigida در استان کرمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی مواد تشکیل دهنده اسانس و بررسی اثرات آنتی اکسیدانی گیاه Ziziphora clinopodioides Var. rigida در استان کرمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی مواد تشکیل دهنده اسانس و بررسی اثرات آنتی اکسیدانی گیاه Ziziphora clinopodioides Var. rigida در استان کرمان :

تعداد صفحات:۲۰
چکیده:
زمینه و هدف: گیاه کاکوتی Ziziphora clinopodioides از خانواده نعناییان (Lamiaceae) گیاهی که بخش های هوایی آن مصرف دارویی و خوراکی داشته و در رفع اختلالات قلبی ، سرماخوردگی ، اسهال، سرفه، و میگرن مورد استفاده قرار می گیرد. گیاهان منبع غنی از ترکیبات فنلی هستند که مهمترین آنتی اکسیدان های طبیعی به شمار می آیند که به لحاظ محافظت بدن در مقابل استرس اکسیداتیو و حفظ سلامت حائز اهمیت هستند.این تحقیق به منظور استخراج و شناسایی ترکیب های تشکیل دهنده اسانس گیاه کاکوتی Z. clinopodioides و بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس و عصاره این گیاه به عنوان جایگزین آنتی اکسیدان های سنتزی انجام شده است. روش بررسی: گیاه کاکوتی Z. clinopodioides از ارتفاعات شهرستان بردسیر جمع آوری و در سایه خک شد. اسانس با دستگاه کلونجر تهیه و. اجزای اسانس با روش GC/MS آنالیز و شناسایی شد. عصاره متانولی تهیه و توسط دستگاه روتاری تغلیظ شد. فعالیت آنتی اکسیدانی احتمالی با دو روش بتا-کاروتن لینولئیک اسید و DPPH مورد بررسی قرار گرفت . آزمایشات به صورت کاملا تصادفی در ۴ غلظت و سه تکرار انجام گردید. نتایج حاصل با استفاده از نرم افزار آماری SPSS و Minitab بررسی گردید و برای مقایسه میانگین ها از آزمون دانکن استفاده شد. یافته ها: نتایج این بررسی نشان داد که مواد عمده تشکیل دهنده اسانس گل کاکوتی، پولگون (۵۲/۴۱%)، دی هیدروکارویل استات (۱۴/۱۳%)، ۷و ۱-سینئول (۱۲/۹۸%) و D- نئوایزومنتول (۴/۱۹%) است . در بررسی اثرات آنتی اکسیدان با روش DPPH، بیشترین میزان بازدارندگی از اکسیداسیون IC50 مربوط به عصاره گل کاکوتی است. نتایج حاصل از روش بتاکاروتن لینولئیک اسید نیز نشان داد اسانس گل کاکوتی در این روش بیشترین درصد فعالیت آنتی اکسیدانی را دارد. نتیجه گیری: گیاه کاکوتی Z. clinopodioidesمنطقه بردسیر مانند سایر مناطق حاوی ترکیب عمده پولگون است و اسانس و عصاره های متانولی گیاه دارای اثرات آنتی اکسیدانی قابل ملاحظه ای اند بنابراین می توان از آن به عنوان یک ماده آنتی اکسیدان جهت مصرف در صنایع غذایی و دارویی استفاده نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.