مقاله مدل سازی به روش المان محدود توسعه یافته فرآیند شکست هیدرولیکی در یکی از مخازن هیدروکربنی در خلیج فارس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مدل سازی به روش المان محدود توسعه یافته فرآیند شکست هیدرولیکی در یکی از مخازن هیدروکربنی در خلیج فارس دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدل سازی به روش المان محدود توسعه یافته فرآیند شکست هیدرولیکی در یکی از مخازن هیدروکربنی در خلیج فارس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدل سازی به روش المان محدود توسعه یافته فرآیند شکست هیدرولیکی در یکی از مخازن هیدروکربنی در خلیج فارس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدل سازی به روش المان محدود توسعه یافته فرآیند شکست هیدرولیکی در یکی از مخازن هیدروکربنی در خلیج فارس :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
در طی دهههای گذشته مطالعات زیادی پیرامون شکست هیدرولیکی در اطراف چاه های نفت و گاز انجام شده است. شکست هیدرولیکی به فرایند ایجاد ترک به وسیله تزریق تحت فشار یک سیال ویسکوز به داخل گمانه برای تحریک مخازن نفتی می باشد. اطلاعات صحرایی مربوط به عملیات شکست هیدرولیکی عمدتا به صورت نمودار فشار – زمان است که تعیین هندسه ترک از این نمودار ممکن نیست. در این راستا بررسی مدلهای تحلیلی و عددی دو بعدی یا سه بعدی جهت پیش بینی گسترش ترک لازم است. قبل از هر مدلسازی با توجه به محیط سنگی مخزن شناخت کامل پارامترهای مکانیک سنگی و مکانیک شکست سنگ از اهمیت زیادی برخوردار است. یکی مهمترین پارامترهای ترک ایجاد شده در عملیات شکست هیدرولیکی بررسی ضرایب شدت تنش نسبت به تنش های منطقه و زاویه ترک اولیه و زاویه چاه می باشد. این مدلسازی سه بعدی توسط نرم افزار آباکوس و با روش المان محدود توسعه یافته انجام شده است. نتایج بدست آمده نشان می دهد که با افزایش تنش افقی مینیمم ضریب شدت تنش کاهش، با افزایش تنش افقی ماکزیمم وتنش عمودی ضریب شدت تنش افزایش، با افزایش نسبت تنش افقی ماکزیمم به تنش افقی مینیمم ضریب شدت تنش افزایش، با افزایش زاویه صفحه ترک نسبت به چاه ضریب شدت تنش کاهش و با افزایش زاویه چاه نسبت به حالت عمود ضریب شدت تنش در این منطقه تا زاویه ۴۰ درجه کاهش و از آن به بعد افزایش می یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.