مقاله تخمین نحوه انتقال حرارت میوه سیب در تیمار حرارتی به روش هوای داغ با استفاده از نرم افزار اجزاء محدود انسیس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تخمین نحوه انتقال حرارت میوه سیب در تیمار حرارتی به روش هوای داغ با استفاده از نرم افزار اجزاء محدود انسیس دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تخمین نحوه انتقال حرارت میوه سیب در تیمار حرارتی به روش هوای داغ با استفاده از نرم افزار اجزاء محدود انسیس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تخمین نحوه انتقال حرارت میوه سیب در تیمار حرارتی به روش هوای داغ با استفاده از نرم افزار اجزاء محدود انسیس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تخمین نحوه انتقال حرارت میوه سیب در تیمار حرارتی به روش هوای داغ با استفاده از نرم افزار اجزاء محدود انسیس :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
امروزه با افزایش تولید و عرضه بیش از حد میوه در فصل برداشت و نیز پایین بودن قیمت ها نگهداری پس از برداشت محصولات یکی از رویکردهای پیش روی بخش کشاورزی می باشد. با توجه به راهکارهای محیط زیستی و عوامل مربوط به سلامت میوه ها از روش هایی که برای حفظ کیفیت وافزایش عمر پس از برداشت محصول کشاورزی استفاده می شود، تیمار گرمایی یکی از روش های مفید و کارآمد در طی چند سال اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفته است. در این پژوهش نحوه انتقال حرارت درون میوه سیب توسط محیط انتقال حرارت نرم افزار انسیس و با استفاده از المان Solid 70 تعیین شد. تیمار حرارتی در نظر گرفته شده تیمار هوای داغ با دمای هوای ۵۵ درجه سانتیگراد و سرعت هوای ۱ متر بر ثانیه در نظر گرفته شد. نتایج این شبیه سازی بانتایجی که قبلاً در آزمایشات تجربی بدست آمده بود همخوانی خوبی داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.