مقاله مطالعه تأثیر تیمارکودهای آلی و اوره بر روی برخی از خصوصیات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی اسفناج خوراکی (Spinacia oleracea L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه تأثیر تیمارکودهای آلی و اوره بر روی برخی از خصوصیات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی اسفناج خوراکی (Spinacia oleracea L) دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه تأثیر تیمارکودهای آلی و اوره بر روی برخی از خصوصیات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی اسفناج خوراکی (Spinacia oleracea L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه تأثیر تیمارکودهای آلی و اوره بر روی برخی از خصوصیات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی اسفناج خوراکی (Spinacia oleracea L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه تأثیر تیمارکودهای آلی و اوره بر روی برخی از خصوصیات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی اسفناج خوراکی (Spinacia oleracea L) :

تعداد صفحات:۲۵
چکیده:
به منظور ارزیابی اثر کودهای آلی و اوره بر برخی صفات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی اسفناج خوراکی آزمایشی در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با چهار تکرار در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی واقع در شهر مشهد اجرا شد. تیمارهای مورد بررسی شامل کود شیمیایی اوره در دو سطح (۱۰۰ و ۲۰۰ کیلوگرم در هکتار) ، کود گاوی در دو سطح (۱۵ و ۳۰ تن در هکتار) ، کود گوسفندی در دو سطح (۱۰و ۲۰ تن در هکتار) ، کمپوست شهری در دو سطح (۱۰و ۲۰ تن در هکتار) و تیمار شاهد (عدم کوددهی) بودند. در پایان آزمایش صفات مورفولوژیکی شامل ارتفاع بوته ، تعداد برگ، سطح برگ، پهنا و طول برگ، طول و قطر دمبرگ و قطر ریشه و صفات بیوشیمیایی شامل محتوای نیترات برگ و نیترات دمبرگ مورد بررسی قرار گرفت. نتایج بدست آمده نشان داد که کاربرد تیمارهای کودی صرف نظر از نوع کود و نیز سطح به کار رفته اختلاف معنی داری را در تمامی صفات مورد اندازه گیری نسبت به شاهد داشت. کاربرد کود شیمیایی اوره در تمامی صفات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی، دارای بیشترین میزان بود بنابراین با توجه به نتایج به دست آمده در این تحقیق مصرف ۲۰ تن در هکتار کود کمپوست شهری که توانست صفات مورد بررسی را در حد مطلوب افزایش دهد سبب کاهش مصرف کودهای شیمیایی و کاهش تجمع نیترات در برگ و دمبرگ شود و همچنین نقش بسزایی را در جهت نیل به اهداف کشاورزی پایدار ایفا نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.