مقاله معرفی گیاهان دارویی پرمصرف شهرستان کلاله در استان گلستان با تاکید بر کاربرد سنتی در بین اقوام ترکمن (مطالعه موردی: دهستان تمران)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله معرفی گیاهان دارویی پرمصرف شهرستان کلاله در استان گلستان با تاکید بر کاربرد سنتی در بین اقوام ترکمن (مطالعه موردی: دهستان تمران) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله معرفی گیاهان دارویی پرمصرف شهرستان کلاله در استان گلستان با تاکید بر کاربرد سنتی در بین اقوام ترکمن (مطالعه موردی: دهستان تمران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله معرفی گیاهان دارویی پرمصرف شهرستان کلاله در استان گلستان با تاکید بر کاربرد سنتی در بین اقوام ترکمن (مطالعه موردی: دهستان تمران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله معرفی گیاهان دارویی پرمصرف شهرستان کلاله در استان گلستان با تاکید بر کاربرد سنتی در بین اقوام ترکمن (مطالعه موردی: دهستان تمران) :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
امرزوه طب سنتی و انتوبوتانی دو مقوله مورد توجه بسیاری از کشورها می باشند. طب سنتی مربوط به مطالعات و تجربیات گذشته و انتوبوتانی مربوط به شناخت علوم گیاهی بومی یک منطقه است. در سال های اخیر این مباحث از اهمیت ویژه ای برخوردار شده اند و بسیاری از کشورها از جمله کشورهای اروپایی به این موضوع توجه نموده اند. با توجه به کمبود اطلاعات مربوط به آثار گیاهان داروییف دو مقوله طب سنتی و اتنوبوتانی می توانند نقش بسیار مهمی را در کشف مجهولات ایفا کنند. در این تحقیق دهستان تمران در شهرستان کلاله به علت توجه بالای ساکنان ان (مردمان ترکمن) به استفاده از گیاهان دارویی مورد مطالعه قرار گرفت. در این بررسی تلاش هایی جهت درک استفاده های سنتی گیاهان و فواید آن شده است. منطقه مورد بررسی با استفاده از نقشه جغرافیایی به روستاهای مختلف تقسیم بندی شد. سپس نمونه های گیاهی از مکان های مختلف جمع آوری شد و به صورت نمونه های هرباریومی در هرباریوم دانشگاه گنبد کاووس نگهداری می شوند. در نهایت نمونه های جمع آوری شده با کمک منابع فلور شناسایی گردید. در این مطالعه ۲۴ گونه گیاه دارویی (متعلق به ۱۵ تیره گیاهی) معرفی شد که پرکاربردترین گیاهان دارویی در بین مردمان بومی منطقه هستند. نام علمی گیاهان ، نان تیره، همچنین نام های متداول محلی به ویژه به زبان ترکمنی موارد مصارف سنتی در درمان بماری های مختلف ، بخش های قابل استفاده و نحوه استفاده این گیاهان با استفاده از پرسشنامه ها از دانسته های سنتی بومیان منطقه گردآوری شد. مطالعات نشان داد بیشترین موارد مصرف گیاهان داوریی منطقه به درمان بیماری های گوارشی ، کلیوی، و قلبی مربوط می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.