مقاله تاثیر کودهای آلی بر میزان لینولئیک اسید در کدو تخمه کاغذی (Cucurbita pepo)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر کودهای آلی بر میزان لینولئیک اسید در کدو تخمه کاغذی (Cucurbita pepo) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر کودهای آلی بر میزان لینولئیک اسید در کدو تخمه کاغذی (Cucurbita pepo)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر کودهای آلی بر میزان لینولئیک اسید در کدو تخمه کاغذی (Cucurbita pepo)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر کودهای آلی بر میزان لینولئیک اسید در کدو تخمه کاغذی (Cucurbita pepo) :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
برای بررسی تاثیر کاربرد سطوح مختلف کودهای بیولوژیک روی لینولئیک اسید از اجزای روغن در گیاه کدو تخمه کاغذی آزمایشی در سال زراعی ۱۳۹۱ به صورت کرت های خرد شده ، در قالب طرح اسپلیت فاکتوریل با سه تکرار اجرا شد. چهار سطح ورمی کمپوست (صفر، ۱۰، ۳۰، ۵۰ کیلوگرم در کرت) ، دو سطح بیوفسفر (بذرمال با بیوفسفر و بدون بیوفسفر) ، دو سطح نیتروکسین (بذرمال دارای نیتروکسین و بدون نیتروکسین) و اثر متقابل این کودهای بیولوژیک بر درصد روغن بررسی شدند. نتایج نشان داد در تیمار اثر متقابل بیوفسفر و ورمی کمپوست کمترین میزان اسید چرب لینولئیک اسید (۱۳۸۹ گرم در میوه) در تیمار بیوفسفر و بیشترین میزان این اسید چرب (۲۴۲۷۷ گرم در میوه) در تیمار شاهد به ثبت رسید. همچنین در تیمار اثر متقابل نیتروکسین و ورمی کمپوست کمترین میزان این اسید چرب (۱۴۶۳۷ گرم در میوه) در تیمار نیتروکسین و بیشترین میزان این اسید چرب (۲۳۵۳۳ گرم در میوه) در تیمار شاهد به ثبت رسید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.