مقاله تهیه و ارزیابی نانو امولسیون زیستی از گیاه آویشن و بررسی خواص ضد میکروبی آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تهیه و ارزیابی نانو امولسیون زیستی از گیاه آویشن و بررسی خواص ضد میکروبی آن دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تهیه و ارزیابی نانو امولسیون زیستی از گیاه آویشن و بررسی خواص ضد میکروبی آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تهیه و ارزیابی نانو امولسیون زیستی از گیاه آویشن و بررسی خواص ضد میکروبی آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تهیه و ارزیابی نانو امولسیون زیستی از گیاه آویشن و بررسی خواص ضد میکروبی آن :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
استفاده از اسانس روغنی برخی از گیاهان باعث به تعویق انداختن زمان فساد میوه جات می شود. در مطالعه حاضر اثر ضد میکروبی اسانس روغنی آویشن بر فلور میکروبی فاسد کننده مرکبات بررسی شد. ابتدا به روش تقطیر با آب به وسیله دستگاه کلونجر اسانس روغنی این گیاه با عمده ترین ترکیبات ۶۹۷۶ درصد کارواکرول و ۲۱۳۷ درصد تیمول استخراج گردید. وجود این ۲ ترکیب با دستگاه کروماتوگرافی گازی متصل به طیف نگار جرمی (GC/MS) گزارش شد. در ادامه جهت اثبات اثر ضد میکروبی روغن آویشن ، از روش کشت غلظت های سریالی در محیط هایی با ترکیب درصد متناوب از آن استفاده شد که با افزایش میزان روغن به ۲ درصد، رشد باکتری و قارچ متوقف شد و تنها مخمر قابلیت رشد داشت. در نهایت در غلظت ۴ درصد از آن نیز رشد میکروارگانسیم ها به طور کامل توقف یافت. با توجه به این نتایج جهت افزایش اثر ضد میکروبی آویشن، نانو امولسیون روغن در آب آن، با روش فراصوت این ترکیب به عنوان فاز آلی و سورفکتانت های طبیعی پروتئین آب پنیر و صمغ عربی ساخته شد. اندازه متوسط ذرات نانوامولسیون در دامنه بین ۷/۸۰ تا ۶۶۵ نانومتر از آنالیز DLS بدست آمد که اثرات آن در کاهش غلظت و اثرات میکروب کشی قوی تر در محیط کشت مشاهده شد. همچنین اثر عوامل موثر در اندازه ذرات مانند نسبت پروتئین به پلی ساکارید، غلظت پروتئین و غلظت پلی ساکارید نیز مورد بررسی قرار گرفت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.