مقاله جداسازی و شناسایی قارچ های عامل پوسیدگی طوقه و ریشه چغندر قند در استان لرستان و ارزیابی مقاومت ارقام چغندر قند


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله جداسازی و شناسایی قارچ های عامل پوسیدگی طوقه و ریشه چغندر قند در استان لرستان و ارزیابی مقاومت ارقام چغندر قند دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جداسازی و شناسایی قارچ های عامل پوسیدگی طوقه و ریشه چغندر قند در استان لرستان و ارزیابی مقاومت ارقام چغندر قند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جداسازی و شناسایی قارچ های عامل پوسیدگی طوقه و ریشه چغندر قند در استان لرستان و ارزیابی مقاومت ارقام چغندر قند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جداسازی و شناسایی قارچ های عامل پوسیدگی طوقه و ریشه چغندر قند در استان لرستان و ارزیابی مقاومت ارقام چغندر قند :

تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
جهت شناسایی قارچ های همراه طوقه و ریشه چغندرقند در سال زراعی ۹۲-۹۱ ضمن بازدید از مزارع چغندرقند در استان لرستان از نمونه های دارای علائم بیماری نمونه برداری انجام شد. قطعات جدا شده از حد فاصل بافت های آلوده و سالم، پس از ضد عفونی سطحی بر روی محیط PDA کشت شدند. خصوصیات ریخت شناسی جدایه ها با استفاده از کلیدهای معتبر شناسایی شد. از مجموع ۱۲۷ جدایه قارچی ، Fusarium oxysporum، F. solani، F. chlamydosporum، F. diversisporum، F. equiseti، F. nygamai، F. proliferatum، Rhizoctonia solani، Bispora sp، Fusarium sp و Oidiodendron sp. شناسایی شدند. مطالعات بیماری زایی Fusarium solani، F. oxysporum، Rhizoctonia solani در شرایط آزمایشگاه با انتقال برشی از پرگنه قارچ روی برش های غده ارقام فلورس (رقم خارجی) ، رسول و شریف به روش زخم (Deathach) صورت گرفت. آزمایش در قالب طرح کاملا تصادفی با ۵ تکرار انجام شد. تجزیه اماری داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS انجام گردید. مقایسه میانگین ها با استفاده از آزمون دانکن ارزیابی شد. هر سه گونه مورد آزمایش روی هر سه رقم در قیاس با شاهد باعث پوسیدگی بافت ریشه شدند. قطر پوسیدگی ایجاد شده روی هر برش بعد از ۱۵ روز بر حسب میلی متر آماربرداری شد. مقایسه میانگین به روش دانکن برای شدت الودگی نشان داد که رقم فلورس با بیشترین شدت آلودگی حساس ترین و رقم رسول با کمترین آلودگی مقاوم ترین بود. در مورد اثر متقابل قارچ و رقم نتایج نشان داد که بیشترین آلودگی در رقم فلورس تلقیح شده با قارچ Rhizoctonia solani و کمترین آلودگی در رقم رسول تلقیح شده با قارچ Fusarium solani دیده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.