مقاله بررسی خواص آنتی اکسیدانی و میزان ترکیبات فلاونوئیدی و فنولی گیاه Citrullus colocynthis(L.) Schrad در استان خوزستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خواص آنتی اکسیدانی و میزان ترکیبات فلاونوئیدی و فنولی گیاه Citrullus colocynthis(L.) Schrad در استان خوزستان دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خواص آنتی اکسیدانی و میزان ترکیبات فلاونوئیدی و فنولی گیاه Citrullus colocynthis(L.) Schrad در استان خوزستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خواص آنتی اکسیدانی و میزان ترکیبات فلاونوئیدی و فنولی گیاه Citrullus colocynthis(L.) Schrad در استان خوزستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خواص آنتی اکسیدانی و میزان ترکیبات فلاونوئیدی و فنولی گیاه Citrullus colocynthis(L.) Schrad در استان خوزستان :

تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
زمینه و هدف: رادیکال های آزاد باعث ایجاد بیماری های زیادی در انسان می شوند. آنتی اکسیدان ها با خنثی سازی رادیکال های آزاد از یک طرف باعث کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و سکته می شوند و از طرف دیگر از پیشرفت سرطان ها جلوگیری می کنند. هدف از این مطالعه تعیین خواص آنتی اکسیدانی گیاه Citrullus colocynthis رشد یافته در استان خوزستان است که به طور سنتی برای درمان بیماری دیابت نوع دوم مورد استفاده قرار می گیرد. در این مطالعه برای ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی از دو روش دی فنیل پیکریل هیدرازیل و بتا-کاروتن لینولئیک اسید استفاده شد. همچنین اندازه گیری ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی به ترتیب با استفاده از شاهدهای گالیک اسید و کوئرسیتین انجام شد. نتایج نشان داد که بیشترین و کمترین مقدار فعالیت به دام اندازی رادیکال آزاد در روش DPPH به ترتیب در عصاره ساقه (IC50=4/12µg/ml) و برگ (IC50=5/46µg/ml) مشاهده شد و بیشترین فعالیت آنتی اکسیدانی در روش بتا-کاروتن مربوط به عصاره برگ ۷۹/۷۸ درصد و کمترین ۴۷/۰۸ درصد در میوه مشاهده شد. همچنین بیشترین مقدار ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی به ترتیب مربوط به عصاره ساقه (۲۲/۱۵mg/g) و میوه (۴/۰۹mg/g) است. به طور کلی عصاره های متانولی اندام های مختلف گیاه هندوانه ابوجهل در سطوح مختلف فعالیت آنتی اکسیدانی از خود نشان دادند. بنابراین می توانند به عنوان آنتی اکسیدان در صنایع غذایی و درمان مکمل بیماری ها مورد استفاده قرار گیرند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.