مقاله بررسی سمیت تنفسی اسانس پوست پرتقال (Citrus sinesis) و گریپ فروت (Citrus paradisi) روی شپشه قرمز آرد (Tribolium castaneum)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی سمیت تنفسی اسانس پوست پرتقال (Citrus sinesis) و گریپ فروت (Citrus paradisi) روی شپشه قرمز آرد (Tribolium castaneum) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی سمیت تنفسی اسانس پوست پرتقال (Citrus sinesis) و گریپ فروت (Citrus paradisi) روی شپشه قرمز آرد (Tribolium castaneum)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی سمیت تنفسی اسانس پوست پرتقال (Citrus sinesis) و گریپ فروت (Citrus paradisi) روی شپشه قرمز آرد (Tribolium castaneum)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی سمیت تنفسی اسانس پوست پرتقال (Citrus sinesis) و گریپ فروت (Citrus paradisi) روی شپشه قرمز آرد (Tribolium castaneum) :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
شپشه قرمز آرد (Tribolium castaneum) یکی از آفات مهم کشور و جهان است که هر ساله سبب ایجاد خسارت اقتصادی در محصولات انباری به ویژه آرد می شود. پوسته های لاروی و فضولات حشرات کامل آفت با ورود به داخل آرد باعث کاهش شدید مرغوبیت آن می شوند . امروزه تقاضا جهت استفاده از حشره کش های گیاهی به دلیل مانده کم خطر روی محصولات انباری ذو به افزایش است. در پژوهش حاضر خواص حشره کشی اسانس پوست پرتقال (Citrus sinensis) و گریپ فروت (Citrus paradisi) روی شپشه قرمز آرد مورد مطالعه قرار گرفت . اسانس پوست میوه های مذکور با استفاده از دستگاه کلونجر به روش تقطیر با آب استخراج شد. سمیت تنفسی اسانس پوست میوه های مذکور با استفاده از دستگاه کلونجر به روش تقطیر با آب استخراج شد. سمیت تنفسی روی حشرات کامل ۷-۱ روزه شپشه قرمز آرد (T. castaneum) در شرایط آزمایشگاهی در دمای ۱ ± ۲۶ درجه سانتیگراد و رطوبت سانتیگراد و رطوبت نسبی ۵± ۶۵ درصد در تاریکی مورد بررسی قرار گرفت. مرگ و میر حشرات در غلظت های مختلف در ۵ تکرار مورد قرار مطالعه قرار گرفت. غلظت لازم برای مرگ و میر ۵۰% جمعیت (LC50) در ۲۴ ساعت اسانس دهی توسط اسانس پرتقال (C. sinensis) و گریپ فروت (C. paradisi) به ترتیب ۷/۲۷ و ۷/۷۰ میکرولیتر هوا به دست آمد. نتایج حاصل از این پژوهش سمیت قابل توجه اسانس پرتقال (C. sinensis) و گریپ فروت (C. paradisi) روی شپشه قرمز آرد در مقایسه با سایر گونه های نزدیک و دیگر اسانس های مرکبات نشان می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.