مقاله آنالیز کمی برخی از متابولیت های اولیه و ثانویه فنل کل در گیاهان داروییUrtica dioica و Glycyrrhiza glabra


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله آنالیز کمی برخی از متابولیت های اولیه و ثانویه فنل کل در گیاهان داروییUrtica dioica و Glycyrrhiza glabra دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله آنالیز کمی برخی از متابولیت های اولیه و ثانویه فنل کل در گیاهان داروییUrtica dioica و Glycyrrhiza glabra  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آنالیز کمی برخی از متابولیت های اولیه و ثانویه فنل کل در گیاهان داروییUrtica dioica و Glycyrrhiza glabra،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله آنالیز کمی برخی از متابولیت های اولیه و ثانویه فنل کل در گیاهان داروییUrtica dioica و Glycyrrhiza glabra :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
آزمایشی به منظور آنالیز برخی از متابولیت های اولیه نظیر کربوهیدرات کل، نشاسته، پرولین، قندهای احیاء شده و ثانویه فنل کلUrtica dioica وGlycyrrhiza glabraدرسه تکرار انجام شد. نتایج تجزیه واریانس بیانگراختلاف معنی دار دو گیاه از لحاظ میزان کربوهیدرات کل و نشاسته در سطح ۵ درصد بود. در حالی که این گیاهان از لحاظ میزان پرولین، قندهای احیا شده و فنل کل اختلاف معنی داری نشان ندادند. در این مطالعهG.glabra و U. dioicaبه ترتیب دارای بیشترین و کمترین مقدار نشاسته و کربوهیدرات کل بودند. از لحاظ سایر صفات تفاوت معنی داری مشاهدهنشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.