مقاله اثر PH محیط بر خصوصیات مورفولوژیک کاهو Lactuca sativa L


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر PH محیط بر خصوصیات مورفولوژیک کاهو Lactuca sativa L دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر PH محیط بر خصوصیات مورفولوژیک کاهو Lactuca sativa L  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر PH محیط بر خصوصیات مورفولوژیک کاهو Lactuca sativa L،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر PH محیط بر خصوصیات مورفولوژیک کاهو Lactuca sativa L :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
کاهویکی ازقدیمی ترین سبزیجات دنیاست منشا آن درهندوستان و آسیای مرکزی می باشد کاهو بانام علمی Lactuca sativa L ازخانواده Compositae است هدف ازاین پژوهش بررسی اثرات PH محیط برخصوصیات مورفولوژیک کاهو Lactuca sativa L می باشد برای بررسی تغییرات خصوصیات مورفولوژیکی تحت تاثیر pHهای مختلف ازمایشی درقالب طرح کاملا تصادفی با۴تکرار طرحریزی شد محلول هوگلند درpH3 اسیدی ۵وخنثی ۷وقلیایی ۸/۵ تهیه و به گلدانها اضافه شد سپس شاخصهای مربوط به صفات مورفولوژیکی طول ریشه و اندام هوایی وزن تروزن خشک و وزن اب نسبی برگ اندازه گیری شد نتایج حاصل ازاین پژوهش نشان داد که بین pHخاک و طول ساقه و طول بوته و میزان آب نسبی درسطح احتمال ۱درصد معنی دار است به نحوی که بیشترین میزان آنها درpHاسیدی ۵ و همچنین میزان وزن خشک درسطح احتمال ۵درصد معنی دار می باشد بطور کلی مناسب ترین PH خاک برای زراعت کاهو بین ۵/۵تا۷/۵است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.