مقاله بررسی میزان آنتی اکسیدان موجود در اندام های مختلف پنیرک در سه منطقه اکولوژیک متفاوت استان سمنان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان آنتی اکسیدان موجود در اندام های مختلف پنیرک در سه منطقه اکولوژیک متفاوت استان سمنان دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان آنتی اکسیدان موجود در اندام های مختلف پنیرک در سه منطقه اکولوژیک متفاوت استان سمنان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان آنتی اکسیدان موجود در اندام های مختلف پنیرک در سه منطقه اکولوژیک متفاوت استان سمنان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان آنتی اکسیدان موجود در اندام های مختلف پنیرک در سه منطقه اکولوژیک متفاوت استان سمنان :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
در قرن اخیر شناسایی گیاهان دارویی و بومی با خواص آنتی اکسیدان که در بهبود سلامتی جامعه بشر موثر باشد بسیار مورد توجه محققان سازمان جهانی بهداشت قرار گرفته است. گیاهان دارویی میراثی منطقه ای با اهمیت جهانی اند و ثروت عظیمی را به جهان ارزانی داشته اند. پنیرک Malva sylvestris L گیاهی است دارویی، دو ساله تا پایا و ندرتاً یک ساله، که به وسیله بذر تکثیر و انتشار می یابد. این گیاه، گیاه هرز مکان های خشک و آفتابی است و نیاز به خاک های غنی از مواد غذایی و غنی از هوموس، لومی و شنی دارد. پنیرک از گیاهان دارویی ارزشمندی است که از گل ها و برگ های آن در بسیاری از فارماکوپه های معتبر به عنوان دارو یاد شده و خواص درمانی آن مورد بررسی قرار گرفته است. تحقیق حاضر به منظور بررسی تاثیر شرایط اکولوژیکی و اقلیمی مختلف، بر میزان آنتی اکسیدان های تولیدی در اندام های مختلف (برگ، گل و ساقه) گیاه پنیرک در سه منطقه (دامغان، تویه دروار و شهمیرزاد) استان سمنان انجام شد. برای این منظور پس از نمونه برداری این گیاه از مناطق مذکور و فرایند عصاره گیری، میزان آنتی اکسیدان در آنها به روش DPPH تعیین شد. نتایج این تحقیق نشان داد که بیشترین میزان آنتی اکسیدان در این گیاه در اندام ساقه و در منطقه دامغان یافت شد. به طور کلی نتایج حاکی از تاثیر شرایط مختلف اکولوژیک شامل ارتفاع، تنوع آب و هوا و میزان عناصر غذایی موجود در خاک بر محتوای آنتی اکسیدان گیاه پنیرک بود، بنابراین مطالعه این گونه مهم گیاه دارویی، جهت بهره برداری بهینه از ترکیبات موثره آن در اقلیم های متفاوت توصیه می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.