مقاله بررسی اثر کاربرد نانو کلات روی و نانو کود بیولوژیک بر صفات مورفوفیزیولوژیک سیب زمینی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر کاربرد نانو کلات روی و نانو کود بیولوژیک بر صفات مورفوفیزیولوژیک سیب زمینی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر کاربرد نانو کلات روی و نانو کود بیولوژیک بر صفات مورفوفیزیولوژیک سیب زمینی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر کاربرد نانو کلات روی و نانو کود بیولوژیک بر صفات مورفوفیزیولوژیک سیب زمینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر کاربرد نانو کلات روی و نانو کود بیولوژیک بر صفات مورفوفیزیولوژیک سیب زمینی :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
به منظور بررسی اثر نانو کلات روی و نانو کود بیولوژیک بر صفات مورفولوژیک و فیزیولوژیک سیب زمینی در سال ۱۳۹۲ در منطقه دماوند به صورت طرح های خرد شده در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در ۳ تکرار اجرا شد. عامل اول نانو کلات روی به صورت محلول پاشی (صفر، یک و یک و نیم گرم در هزار میلی لیتر آب) و عامل دوم کود بیولوژیک به صورت شاهد، بذر مال و بذر مال به همراه آبیاری بودند. صفات مورد بررسی شامل: ارتفاع بوته، قطر ساقه، وزن تر و خشک بوته، کلروفیل های b ، a و کل بودند. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که اثر نانو کلات روی و نانو کود بیولوژیک برای صفات مورد بررسی معنی دار بودند. نتایج مقایسات میانگین نشان داد که بهترین پاسخ در خصوص صفات مورد بررسی مصرف ۱/۵ گرم روی در هزار میلی لیتر آب به همراه بذر مال کردن و آبیاری نانو کود بیولوژیک حاصل شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.