مقاله بررسی اثر کاربرد نانو کلات روی و نانو کود بیولوژیک بر صفات مورفوفیزیولوژیک سیب زمینی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر کاربرد نانو کلات روی و نانو کود بیولوژیک بر صفات مورفوفیزیولوژیک سیب زمینی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر کاربرد نانو کلات روی و نانو کود بیولوژیک بر صفات مورفوفیزیولوژیک سیب زمینی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر کاربرد نانو کلات روی و نانو کود بیولوژیک بر صفات مورفوفیزیولوژیک سیب زمینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر کاربرد نانو کلات روی و نانو کود بیولوژیک بر صفات مورفوفیزیولوژیک سیب زمینی :
تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
به منظور بررسی اثر نانو کلات روی و نانو کود بیولوژیک بر صفات مورفولوژیک و فیزیولوژیک سیب زمینی در سال ۱۳۹۲ در منطقه دماوند به صورت طرح های خرد شده در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در ۳ تکرار اجرا شد. عامل اول نانو کلات روی به صورت محلول پاشی (صفر، یک و یک و نیم گرم در هزار میلی لیتر آب) و عامل دوم کود بیولوژیک به صورت شاهد، بذر مال و بذر مال به همراه آبیاری بودند. صفات مورد بررسی شامل: ارتفاع بوته، قطر ساقه، وزن تر و خشک بوته، کلروفیل های b ، a و کل بودند. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که اثر نانو کلات روی و نانو کود بیولوژیک برای صفات مورد بررسی معنی دار بودند. نتایج مقایسات میانگین نشان داد که بهترین پاسخ در خصوص صفات مورد بررسی مصرف ۱/۵ گرم روی در هزار میلی لیتر آب به همراه بذر مال کردن و آبیاری نانو کود بیولوژیک حاصل شده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.