مقاله امکان سنجی سیستم فیلتراسیون خلا در شرایط تولید خوراک مناسب فرایند گندله سازی در خط چهارم شرکت معدنی و صنعتی گل گهر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله امکان سنجی سیستم فیلتراسیون خلا در شرایط تولید خوراک مناسب فرایند گندله سازی در خط چهارم شرکت معدنی و صنعتی گل گهر دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله امکان سنجی سیستم فیلتراسیون خلا در شرایط تولید خوراک مناسب فرایند گندله سازی در خط چهارم شرکت معدنی و صنعتی گل گهر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله امکان سنجی سیستم فیلتراسیون خلا در شرایط تولید خوراک مناسب فرایند گندله سازی در خط چهارم شرکت معدنی و صنعتی گل گهر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله امکان سنجی سیستم فیلتراسیون خلا در شرایط تولید خوراک مناسب فرایند گندله سازی در خط چهارم شرکت معدنی و صنعتی گل گهر :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
فرایند فیلتراسیون از روش های جداسازی جامد از مایع و کاهش رطوبت جامد در کارخانه فرآوری است. فیلتر از سطحی متخلخل تشکیل شده است که در اثر ایجاد اختلاف فشار در دو طرف این سطح مایع از آن عبور کرده و ذرات جامد به صورت کیک بر روی این سطح باقی می مانند. در خط چهار تولید کنسانتره شرکت معدنی و صنعتی گل گهر در شرایط فعلی کنسانتره جداکننده های مغناطیسی شدت پایین به عنوان کنسانتره نهایی وارد فیلترهای خلا نواری می شود. d80 کنسانتره نهایی در این شرایط ۳۲۰ میکرون است. با توجه به اضافه شدن سیستم های خردایش و فلوتاسیون در کارخانه ، کنسانتره فلوتاسیون به عنوان کنسانتره نهایی با d80 معادل ۸۵ میکرون و درصد جامد ۲۵ وارد فیلترهای نواری خلا می شود. با توجه به این تغییرات امکان سنجی فیلتراسیون خلا با روش آزمایش vacuum top fead leaf بررسی شد. مناسب ترین حالت فیلتراسیون در شرایط مقدار جامد ۵۰% ، زمان آبگیری ۲/۳۰ دقیقه و استفاده از پارچه فیلتر پلی استر با بافت جناغی به دست آمد. همچنین افزایش فشار از ۲۰ به ۷۵ کیلوپاسکال باعث کاهش ۴ درصدی میزان رطوبت شد که در این شرایط زمان تشکیل کیک از ۱۱۰ ثانیه به ۴۵ ثانیه کاهش پیدا کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.