مقاله بررسی ویژگی های ضد باکتریایی عصاره های مختلف برگ گیاه قیچ لوبیایی (zygophyllum fabago )


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ویژگی های ضد باکتریایی عصاره های مختلف برگ گیاه قیچ لوبیایی (zygophyllum fabago ) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ویژگی های ضد باکتریایی عصاره های مختلف برگ گیاه قیچ لوبیایی (zygophyllum fabago )  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ویژگی های ضد باکتریایی عصاره های مختلف برگ گیاه قیچ لوبیایی (zygophyllum fabago )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ویژگی های ضد باکتریایی عصاره های مختلف برگ گیاه قیچ لوبیایی (zygophyllum fabago ) :

تعداد صفحات:۲۱
چکیده:
مقدمه: قیچ لوبیایی گیاهی علفی ، پایا و چند ساله به ارتفاع ۶۰-۸۰ سانتی متر، متعلق به خانواده Zygophyllaceae می باشد. این تیره گیاهی شامل ۲۵ جنس و ۲۴۰ گونه است. پراکندگی جغرافیایی این گونه از پاکستان، ایران و عراق گرفته تا شمال افریقا ، آمریکای شمالی، اسپانیا، فرانسه، و ایتالیا ادامه دارد. Z. fabago دارای ترکیبات فلاونوئیدی ، تانن ها و ساپونین ها است که دارای اثراتی همچون ضد التهاب، اکسپکتورانت ، ضد سرفه، کاهنده درد و رنج و ضد آسم می باشد. مواد و روش ها: پس از جمع آوری گیاه، اندام برگ گیاه جداسازی و زیر سایه خشک گردید. سپس عصاره های آبی و اتانولی برگ آن به روش خیساندن تهیه شد. سپس عصاره ها با کاغذ صافی صاف گردید و یا سانترفیوژ نمودن عصاره و تبخیر حلال ، عصاره ای صاف و خالص بدست آمد. اثر ضد باکتریایی عصاره های آبی و اتانولی برگ بر روی ۵ باکتری بیماری زای انسانی به روش انتشار دیسک در آگار بررسی گردید. میکروارگانیسم های مورد مطالعه عبارت بودند از اشرشیاکلی، سودومانوس آئروژنوزا، استافیلوکوکوس ارئوس، باسیلوس سوبتیلیس و باسیلوس سرئوس. بحث: بر اساس این مطالعه عصاره آبی گیاه قیچ لوبیایی، به مراتب دارای اثرات ضد باکتریایی بیشتری نسبت به عصاره الکلی آن است. همچنین می توان به این نتیجه رسید که با افزایش غلظت عصاره های آب و همچنین الکلی برگ، قطر هاله عدم رشد و اثر ضد باکتریایی نیز افزایش می یابد. حساس ترین سویه باکتری در میان باکتری های مورد بررسی ، سویه باکتری Bacillus cereus و مقاوم ترین سویه باکتری ، سویه باکتری Bacillus subtilis بودند. نتیجه گیری: اثر ضد میکروبی عصاره های برگ قیچ لوبیایی به صورت متوسط مشاهده شد که می تواند ناشی از ناکافی بودن مواد موثره برگ گیاه باشد. در نتیجه احتمالا بررسی اثر ضد میکروبی عصاره اندام های دیگر می تواند موثر واقع شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.