مقاله اثر متقابل شوری و اسیدآسکوربیک بر برخی از ویژگیهای بیوشیمیایی مرزه خوزستانی Satureja khuzestanica Jamzad


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر متقابل شوری و اسیدآسکوربیک بر برخی از ویژگیهای بیوشیمیایی مرزه خوزستانی Satureja khuzestanica Jamzad دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر متقابل شوری و اسیدآسکوربیک بر برخی از ویژگیهای بیوشیمیایی مرزه خوزستانی Satureja khuzestanica Jamzad  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر متقابل شوری و اسیدآسکوربیک بر برخی از ویژگیهای بیوشیمیایی مرزه خوزستانی Satureja khuzestanica Jamzad،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر متقابل شوری و اسیدآسکوربیک بر برخی از ویژگیهای بیوشیمیایی مرزه خوزستانی Satureja khuzestanica Jamzad :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
به منظور مطالعه اثرات برهمکنش شوری و اسیدآسکوربیک بر مقدار رنگیزههای فتوسنتزی، قند محلول، پرولین و پروتئین گیاه مرزهخوزستانی Satureja khuzestanica ، آزمایشی با چهار سطح شوری NaCl و دو سطح اسیدآسکوربیک انجام شد. نتایجنشان داد که در تیمارهای فاقد اسیدآسکوربیک مقدار رنگیزههای فتوسنتزی، با افزایش شوری از صفر به ۰۴ گرم، کاهش و سپس در غلظت ۰۴ گرم، افزایش و در غلظت ۰۲۴ گرم در ۰۴۴ کیلوگرم خاک، مجددا کاهش یافت، اما میزان قند محلول، پرولین و پروتئین با افزایش شوری از صفر به ۰۴ گرم، افزایش و سپس در غلظت ۰۴ گرم، کاهش و در غلظت ۰۲۴ گرم، مجددا افزایشیافت. در حالیکه در تیمارهای دارای اسیدآسکوربیک، میزان رنگیزهها با افزایش شوری ازصفر به ۰۴ گرم افزایش و سپس در غلظت ۰۴ گرم، کاهش و در غلظت ۰۲۴ گرم، افزایش یافت و میزان قند محلول، پرولین و پروتئین، با افزایش شوری از صفر به ۰۴ گرم، کاهش و سپس در غلظت ۰۴ گرم، افزایش و در غلظت ۰۲۴ گرم در ۰۴۴ کیلوگرم خاک، کاهش یافت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.