مقاله پتانسیل دگرآسیبی غلظت های مختلف Avena fatua در زمان های مختلف عصاره گیری بر گندم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پتانسیل دگرآسیبی غلظت های مختلف Avena fatua در زمان های مختلف عصاره گیری بر گندم دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پتانسیل دگرآسیبی غلظت های مختلف Avena fatua در زمان های مختلف عصاره گیری بر گندم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پتانسیل دگرآسیبی غلظت های مختلف Avena fatua در زمان های مختلف عصاره گیری بر گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پتانسیل دگرآسیبی غلظت های مختلف Avena fatua در زمان های مختلف عصاره گیری بر گندم :

تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
آزمایشی جهت ارزیابی پتانسیل عصاره آبی غلظت های مختلف کل اندام Avena fatua (شاهد، ۲۵، ۵۰، ۷۵ و ۱۰۰ درصد) در زمان های مختلف (۲۴ و ۷۲ ساعت) بر صفات جوانه زنی ، فنل کل و کلروفیل a و b برگچه و ساقه چه گندم در آزمایشگاه علوم علف های هرز دانشگاه گنبد کاووس در سال ۱۳۹۱ به اجرا درآمد. نمونه های گیاهی در مرحله گلدهی جمع آوری و سپس در دمای ۶۰ درجه سانتی گراد توسط آون خشک و بالاخره آسیاب شد. جهت آزمایشات زیست سنجی، ۱۰ میلی لیتر عصاره به هر پتری دیش حاوی ۲۵ عدد بذر گندم در سه تکرار اضافه شد. پس از هفت روز برخی از پارامترهای جوانه زنی ، فنل کل و کلروفیل a و b برگچه و ساقه چه گندم بر اساس روش استاندارد مورد اندازه گیری قرار گرفت. آنالیز داده ها نشان داد که صفات درصد جوانه زنی ، میزان فنل کل، کلروفیل a گندم به طور معنی داری تحت تاثیر اثرات اصلی مدت زمان های مختلف خیساندن علف هرز A. fatua قرار گرفت. اثرات اصلی غلظت های مختلف عصاره ها تاثیر معنی داری بر تمام پارامترهای مورد مطالعه بجز صفت طول ساقه چه در سطح یک درصد داشتند. اثر متقابل مدت زمان خیساندن و غلظت های مختلف عصاره های علف هرز A. fatua تنها بر صفات میزان فنل کل و میزان کلروفیل a به ترتیب در سطح ۱ و ۵ درصد معنی دار بود. مقایسه میانگین اثر اصلی زمان های مختلف خیساندن علف هرز A. fatua بر گندم نشان داد که تیمار خیساندن ۷۲ ساعت تاثیر بیشتری بر درصد جوانه زنی و میزان کلروفیلa داشت. در نقطه مقابل بیشترین میزان فنل کل مربوط به تیمار ۲۴ ساعت بود. در این مطالعه با افزایش غلظت عصاره آبی این علف هرز، طول ریشه چه و درصد جوانه زنی کاهش یافت. بیشترین کاهش مربوط به تیمار غلظت ۱۰۰ درصد بود. میزان کلروفیل a و b در غلظت های مختلف عصاره آبی به طور معنی داری کاهش یافت. اما میزان فنل کل به طور معنی داری نسبت به شاهد افزایش یافت. نتایج مقایسه میانگین اثر متقابل غلظت در مدت زمان های مختلف خیساندن علف هرز بر گندم نشان داد که تنها صفت میزان کلروفیل a و b در غلظت های مختلف عصاره آبی نسبت به شاهد کاهش یافت. در حالی که میزان فنل کل نسبت به شاهد افزایش یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.