مقاله مقایسه پترگرافی میانبارهای سیال موجود در آگات های ابوزیدآباد (شرق کاشان) باکوارتزهای شکلدار قهرود (جنوب کاشان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه پترگرافی میانبارهای سیال موجود در آگات های ابوزیدآباد (شرق کاشان) باکوارتزهای شکلدار قهرود (جنوب کاشان) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه پترگرافی میانبارهای سیال موجود در آگات های ابوزیدآباد (شرق کاشان) باکوارتزهای شکلدار قهرود (جنوب کاشان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه پترگرافی میانبارهای سیال موجود در آگات های ابوزیدآباد (شرق کاشان) باکوارتزهای شکلدار قهرود (جنوب کاشان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه پترگرافی میانبارهای سیال موجود در آگات های ابوزیدآباد (شرق کاشان) باکوارتزهای شکلدار قهرود (جنوب کاشان) :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
میانبارهای موجود در کوارتزهای قهرود و آگاتهای ابوزید آباد دارای ویژگی های خاصی هستند که بیانگر برخی خواص فیزیکی سیال تشکیل دهنده اشان می باشد. مسلما میانبارها با توجه به شرایط محیط تشکیلشان دراای خصوصیا مختص به خود خواهند بود. با توجه به اینکه کوارتزهای هگزاگونال قهرود مجموعه کاملی از میابنارهای مطالعه شده اند و تقریبا تمامی مشخصات مدنظر از جمله میانبارهای تک فازی تا چند فازی ، اندازه میانبارها از ۱ تا ۱۰۰ ~ میکرون ، میانبارهای اولیه ، ثانویه و ثانویه کاذب و ; است را می توان به عنوان الگوی کاملی برای مقایسه سایر میانبارها دانست. تفاوت های اصلی در میانبار سیلیس های مورد نظر در این دو منطقه عبارتند از : میانبارهای کوارتز دارای هر سه حالت فازی : ( L + (V+L) + (L+V+S می باشند ولی آگات ها حالت سه فازی (L +V +S) را ندارند. در آگات ها میانبارهای با خصوصیت ثانویه به مقدار خیلی کم مشاهده شدند و میانبارهای با خصوصیت ثانویه کاذب قابل تشخیص نبود. اختلاف میانگین چگالی سیال تشکیل دهنده کوارتزها g/cm3 0/01 بیشتر از آگاتها بود. درچه پرشدگی در میانبارهای آگات ۰/۱۳ (F) بیشتر از کوارتزهاست. حجم میانبارها در کوارتزها ppm 1/82 10 بیشتر از میانبارهای آگات است. میانگین وزن میانبار آگات برحسب m3 به مقدار ۱۰ ۱/۷ کمتر از کوارتزها می باشد. میانگین مواد محلول در میانبار کوارتزها به مقدار ۱۰ ۱/۲ (ppm) بیشتر از میانبار آگات است. این اطلاعات گویای چگالی ، شوری و دمای بیشتر سیال تشکیل دهنده کوارتزها (سیال هیدروترمال) نسبت به سیال تشکیل دهنده آگاتها می باشد . با توجه به هیدروترمال بودن کوارتزهای منطقه قهرود می توان نتیجه گرفت سیال تشکیل دهنده آگاتهای ابوزید آباد احتمالا از نوع سیال جوی یا مخلوطی از مقدار زیادی سیال جوی + مقدار کمی سیال هیدروترمال می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.