مقاله تاثیر پرایمینگ سالیسیلیک اسید بر تولید گل و کیفیت میوه گوجه فرنگی تحت تنش خشکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر پرایمینگ سالیسیلیک اسید بر تولید گل و کیفیت میوه گوجه فرنگی تحت تنش خشکی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر پرایمینگ سالیسیلیک اسید بر تولید گل و کیفیت میوه گوجه فرنگی تحت تنش خشکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر پرایمینگ سالیسیلیک اسید بر تولید گل و کیفیت میوه گوجه فرنگی تحت تنش خشکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر پرایمینگ سالیسیلیک اسید بر تولید گل و کیفیت میوه گوجه فرنگی تحت تنش خشکی :

تعداد صفحات:۱۸
چکیده:
جهت افزایش تحمل گیاهان در شرایط تنش خشکی از سالیسیلیک اسید به عنوان یک تنظیم کننده رشد گیاهی جدید استفاده می شود. اثرات تنش های محیطی مانند شوری و خشکی تا حدودی می تواند با پرایمینگ بذرها با سالیسیلیک اسید تعدیل شود. به منظور بررسی اثرات غلظت های مختلف سالیسیلیک اسید بر تولید گل، میوه و صفات کیفی میوه گیاه گوجه فرنگی ، واریته ریوگراند، در یک طرح تحقیقاتی کاملا تصادفی ابتدا بذرها با تیمارهایی شامل ۰ (شاهد)، ۵۰۰، ۱۰۰۰، ۱۵۰۰، و ۲۰۰۰ میکرومولار سالیسیلیک اسید و هیدروپرایم (پرایم شده با آب) پیش تیمار شدند و سپس گیاهان رشد یافته در سه سطح آبیاری شامل نگهداری آب در خاک در حد ظرفیت زراعی کامل، ۷۰ و ۵۰ درصد ظرفیت زراعی در گلدان کشت شده و مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج نشان داد تنش خشکی در هر دو سطح تنش ۳۰ درصد (۷۰% ظرفیت زراعی) و ۵۰ درصد موجب کاهش میزان تولید گل و میوه در بوته های گوجه فرنگی شد. تیمار با سالیسیلیک اسید در غلظت ۵۰۰ میکرومولار مانع کاهش شدید گل و میوه گردید اما در غلظت های بالاتر نتوانست از این کاهش جلوگیری کند. خصوصیات کیفی میوه شامل Brix، pH و EC تحت تنش خشکی افزایش یافتند و استفاده از سالیسیلیک اسید تا غلظت ۵۰۰ میکرومولار از افزایش این فاکتورها جلوگیری کرد. به نظر می رسد که استفاده از سالیسیلیک اسید در غلظت های پایین می تواند اثرات منفی تنش خشکی بر تولید گل و میوه را تعدیل کرده و از تغییر شدید مزه میوه ناشی از تنش خشکی در گوجه فرنگی جلوگیری نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.