مقاله بررسی اثرات ضد قارچی عصاره گیاهان مختلف بر روی برخی از قارچ های بیماری زای گیاهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات ضد قارچی عصاره گیاهان مختلف بر روی برخی از قارچ های بیماری زای گیاهی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات ضد قارچی عصاره گیاهان مختلف بر روی برخی از قارچ های بیماری زای گیاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات ضد قارچی عصاره گیاهان مختلف بر روی برخی از قارچ های بیماری زای گیاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات ضد قارچی عصاره گیاهان مختلف بر روی برخی از قارچ های بیماری زای گیاهی :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
اسانس ها و عصاره های گیاهی دارای ترکیباتی با فعالیت های زیستی متفاوت از جمله خواص ضد میکروبی می باشند. این مطالعه با هدف بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره گیاهان سرخس ، پای خر، مینای دماوندی، برگ گیاه شیر خشت در برابر سویه های Pyricularia oryzea قارچ عامل بیماری بلاست در برنج و قارچ Fusarium graminearum عامل بیماری فوزاریوم خوشه در گندم با استفاده از انتشار دیسک در آگار در مقایسه با آنتی بیوتیک های منتخب در شرایط آزمایشگاهی بررسی شده است. در این تحقیق عصاره گیری با استفاده از حلال های اتانولی و کلروفرم صورت گرفت و اثر بازدارندگی بر اساس روش دیسک کاغذی ارزیابی شد. عصاره های اتانولی و کلروفرم با غلظت ۱۵۰ و ۲۰۰ میلی گرم در میلی لیتر گیاهان مورد نظر فعالیت ضد قارچی در محدوده ۱۱-۱۰ میلی لیتری بر روی قارچ Fusarium graminearum نشان دادند که در این میان عصاره اتانولی سرخس و پای خرو برگ شیر خشت در غلظت ۲۰۰ بیشترین اثر را در مهار رشد قارچ Fusarium graminearum داشتند عصاره کلروفرمی گیاهان مورد نظر تاثیر اندکی در مهار رشد قارچ فوزاریوم نشان دادند. عصاره اتانولی دماوندی و عصاره کلروفرمی برگ گیاه شیر خشت هیچ گونه تاثیری بر روی قارچ Fusarium graminearum نداشتند. در این تحقیق هیچ یک از عصاره اتانولی و کلروفرمی در غلظت های مورد نظر تاثیری در مهار رشد قارچ Pyricularia oryzea نداشتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.