مقاله ریزپوشانی: مفاهیم، مکانیسم، روشها و برخی از کاربرد هایش در صنعت غذا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ریزپوشانی: مفاهیم، مکانیسم، روشها و برخی از کاربرد هایش در صنعت غذا دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ریزپوشانی: مفاهیم، مکانیسم، روشها و برخی از کاربرد هایش در صنعت غذا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ریزپوشانی: مفاهیم، مکانیسم، روشها و برخی از کاربرد هایش در صنعت غذا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ریزپوشانی: مفاهیم، مکانیسم، روشها و برخی از کاربرد هایش در صنعت غذا :

چکیده

ریزپوشانی فرآیندی است که در آن مواد فعال توسط کپسول هایی بسیار کوچک پوشانده میشوند.این یک فناوری جدید است که در صنعت داروسازی، آرایشی، شیمی کشاورزی و درصنایع غذایی برای ریزپوشانی طعم دهندهها، اسیدها، روغنها ، ویتامینها، میکروارگانیسمها استفاده می شود. میزان موفقیت این تکنولوژی بستگی به مواد دیواره، حالت آزادسازی هسته و روشریزپوشانیدارد.بنابراین، دراین مقاله برخی ازجنبه های مهم ریزپوشانیمانندکپسول، جنس دیواره، حالتهای آزادسازی هسته،روش های ریزپوشانی و استفاده از آنها در صنعت غذا به صورت خلاصه مورد بحث قرار خواهد گرفت.

واژه های کلیدی: میکروکپسول ها، ریزپوشانی، رها سازی کنترل شده.

مقدمه

ریزپوشانیمیتواند به عنوان تکنولوژی بسته بندی مواد جامد،مایع یا گاز با پوششی نازک از پلیمرکه تشکیل ذرات ریزیا میکروکپسول را میدهد تعریف شود.( Gharsallaoui et al., 2007 )پلیمربه عنوان یک لایه ی محافظت کننده عمل کرده و هسته را ایزوله می کند.این لایه ی محافظت کننده در شرایط تحریک کننده ی ویژه ایی حل می شود و هسته را در مکان و زمان دلخواه آزاد می کند .( Suave, 2006)

ریزپوشانیدرحوزههای مختلفی مانند دارویی، کشاورزی،پزشکی و صنایع غذایی کاربردهای زیادی دارد و به طور گستردهایی برای کپسوله کردن اسانس های روغنی،رنگ ها،شیرین کننده هاومیکروارگانیسم ها استفاده می شود( Azeredo, .(2005

اخیراً، استفاده از فرمولاسیون های پیچیده در صنعت غذا درحال افزایش است به عنوان مثال استفاده ازمیکروارگانیسم ها در گوشت های تخمیرشده ، افزودن اسیدهای چرب چند غیراشباعی که به اکسایش خود بهخودی درشیر،ماست و یا بستنی

۱

حساس هستندواستفاده از طعم دهنده های به شدت فرارکه غالباً میتوانند به تنهایی در غذاهای فوری استفاده شوند و مورد

آزمایش قرار گیرند(.(Khan et al., 2011 ; Gharsallaoui et al., 2012

ریزپوشانیمی تواند به عنوان راهی مؤثر برای ایجاد مواد غذایی ای که نه تنها منبعی ازمواد مغذی با ویژگی های ظاهری خوشایند هستند بلکه دارای ویژگی های منحصربه فردی برای سلامتی می باشند استفاده شود، مثل افزایش سطح کلسیم برای جلوگیری از پوکیاستخوان،استفاده ازلاکتیک اسید میکروبی برای کاهش کلسترول و افزودن اجزای فنولیکی برای

کاهش مشکلات قلبی(.(Sanguansri & Augustin, 2006; Oliveira et al., 2002

در این مقاله،برخی از ابعاد مهم ریزپوشانی مانند کپسول،مواد دیواره،حالتهای آزادسازی هسته،روش های کپسوله کردن و بعضی از استفاده های آن در صنعت غذا به طور خلاصه بحث خواهد شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.