مقاله نقش اسیدهای آمینه روی برخی ویژگی های کمی و کیفی پسته (Pistacia vera L.)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
14 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نقش اسیدهای آمینه روی برخی ویژگی های کمی و کیفی پسته (Pistacia vera L.) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقش اسیدهای آمینه روی برخی ویژگی های کمی و کیفی پسته (Pistacia vera L.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش اسیدهای آمینه روی برخی ویژگی های کمی و کیفی پسته (Pistacia vera L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقش اسیدهای آمینه روی برخی ویژگی های کمی و کیفی پسته (Pistacia vera L.) :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
پسته یکی از خشک میوه های مهم تجاری ایران است که با شرایط آب و هوایی ایران کاملا سازگار است. در دهه های اخیر تقاضا برای صادرات این محصول از ایران به بازارهای جهانی افزایش یافته است. نتایج نشان داد که به طور کلی تیمار اسیدآمینه دارایتأثیر مثبتی بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه پسته داشته است. تیمار اسید آمینه حاوی عناصر غذایی باعث افزایش معنی دار وزن کل میوه می گردد . بنابراین نتیجه می شود که استفاده از محلولهای اسید آمینه دارای عناصر غذایی می تواند محصول پسته را ازلحاظ کیفیت و کمیت بهبود بخشد . ا ین روش محلول پاشی می تواند روش مناسبی برای جایگزینی کودهای مختلف پسته باشد .تشکیل میوه پوک فقط مختص پسته نمی باشد بلکه در سایر میوه ها هم دیده می شود. برخی از اندام های گیاه نظیر میوه در مراحل اولیه رشد که هنوز برگ ها کاملا رشد نیافته اند و دمای خاک پایین است و جذبعناصر غذایی با کندی صورت می گیرد، کاربرد عناصر غذایی در مرحله تورم جوانه می تواند کمک کننده باشد. بنابراین کاربرد اسید های آمینه آزاد به منظور بهبود رشد رویشی و زایشی پسته بسیار مورد توجه می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.