مقاله بررسی زمان و سرعت عبور صوت از درون بافت میوه ی کیوی با استفاده از روش آکوستیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی زمان و سرعت عبور صوت از درون بافت میوه ی کیوی با استفاده از روش آکوستیک دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی زمان و سرعت عبور صوت از درون بافت میوه ی کیوی با استفاده از روش آکوستیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی زمان و سرعت عبور صوت از درون بافت میوه ی کیوی با استفاده از روش آکوستیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی زمان و سرعت عبور صوت از درون بافت میوه ی کیوی با استفاده از روش آکوستیک :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
برای کاوش خصوصیات محصولاتی که ویژگی های درونی آن ها با کیفیت میوه در ارتباط است، روش های صوت و فراصوت می توانند بکار گرفته شوند. هدف از انجام این تحقیق بدست آوردن زمان و سرعت عبور صوت با استفاده از آکوستیک و عبور پالس از درون بافت میوه ی کیوی است که در این راستا سعی بر استفاده از نرم افزار و سخت افزارهای جدید و ساده تر، می باشد. نمونه های مورد آزمایش پس از خروج از سردخانه بلافاصله به آزمایشگاه صنایع پس از برداشت جهت انجام آزمایشات مورد نظر منتقل گردید. نمونه ها بر اساس قطر کوچک به سه گروه بزرگ (A:5-6 cm)، متوسط (B:4-5 cm) و کوچک (C:3-4 cm) دسته بندی شدند. از هر دسته ۲۱ نمونه به صورت کاملاً تصادفی انتخاب شده و تحت آزمون آکوستیک قرار گرفتند. بر اساس نتایج بدست آمده میانگین زمان عبور صوت از درون دسته های A، B و C به ترتیب برابر با ۱۵/۲، ۱۲/۶ و ۲۷/۸ میلی ثانیه بود و با توجه به آنالیز آماری اختلاف معنی داری در زمان عبور صوت در بین سه گروه مذکور مشاهده نگردید. میانگین سرعت عبور صوت از داخل بافت میوه های درون دسته ی A، B و C به ترتیب برابر با ۷/۵۳۲، ۸/۷۴۷ و ۲۲/۵۵۶ متر بر ثانیه بود. با افزایش قطر میوه کیوی سرعت عبور صوت از درون میوه ی کیوی به طور معنی داری (p<0/05) کاهش یافت. با توجه به نتایج بدست آمده می توان استنتاج کرد که جهت حصول نتایج دقیق در آزمایشات آکوستیک، دسته بندی میوه ها بر اساس ابعاد ضروری می باشد. همچنین می توان با استفاده از این روش، در خطوط فرآوری محصول کیوی، عملیاتی مانند جداسازی و درجه بندی میوه بر اساس برخی پارامترها به صورت غیرمخرب انجام شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.