مقاله بررسی تاثیر سطوح مختلف کود گاوی بر برخی صفات مورفولوژیکی گیاه دارویی همیشه بهار (Calendula offcinalis)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر سطوح مختلف کود گاوی بر برخی صفات مورفولوژیکی گیاه دارویی همیشه بهار (Calendula offcinalis) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر سطوح مختلف کود گاوی بر برخی صفات مورفولوژیکی گیاه دارویی همیشه بهار (Calendula offcinalis)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر سطوح مختلف کود گاوی بر برخی صفات مورفولوژیکی گیاه دارویی همیشه بهار (Calendula offcinalis)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر سطوح مختلف کود گاوی بر برخی صفات مورفولوژیکی گیاه دارویی همیشه بهار (Calendula offcinalis) :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
در حال حاضر حدود یک سوم از داروهای مورد استفاده در جوامع بشری را داروهایی با منشا طبیعی و گیاهی تشکیل می دهد و صنایع داروسازی جهان تلاش می کنند. ساخت شیمیایی اقلام مربوط به دو سوم بقیه داروها نیز به تدریج منسوخ و به منابع گیاهی متکی گردد. از این رو صنایع داروسازی و گروه های تحقیقاتی بسیاری از کشورها توجه خود را به کشت و تولید گیاهان دارویی معطوف داشته اند. استفاده از ضایعات آلی مانند کود گاوی ، روش مناسبی برای بازگرداندن مواد آلی و برخی عناصر غذایی به خاک به شمار می رود. این آزمایشی گلدانی با هدف بررسی تاثیر سطوح مختلف تیمار کود گاوی بر روی صفات مورفولوژیکی گیاه دارویی همیشه بهار در یک خاک لومی رسی، به صورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار انجام پذیرفت. تیمارهای مورد بررسی شامل سه سطح کود گاوی ۰، ۲۵ و ۵۰ تن کود در هر هکتار خاک بود. صفات مورفولوژیکی مورد ارزیابی در این آزمایش شامل : تعداد گل، تعداد برگ، طول ریشه ، طول ساقه، وزن خشک ریشه و وزن خشک ساقه مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج این پژوهش نشان داد که کلیه صفات مورفولوژیکی گیاه همیشه بهار با افزایش سطح کودی تا ۵۰ تن در هکتار افزایش معنی داری را نشان داد همچنین تیمار کودی ۲۵ تن کود در هر هکتار خاک نیز افزایش معناداری در این صفات نسبت به تیمار فاقد کود گاوی را نشان داد که این افزایش صفات مورفولوژیکی احتمالا به دلیل وجود عناصر پر مصرف مانند نیتروژن و فسفر و عناصر کم مصرف نظیر آهن، روی و منگنز در کود گاوی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.