مقاله بررسی تاثیرمتقابل اسانس های آویشن شیرازی و میخک بر ویژگی های فیزیکی انگور قرمز بیدانه آلوده بوتریتیس سینه را


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیرمتقابل اسانس های آویشن شیرازی و میخک بر ویژگی های فیزیکی انگور قرمز بیدانه آلوده بوتریتیس سینه را دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیرمتقابل اسانس های آویشن شیرازی و میخک بر ویژگی های فیزیکی انگور قرمز بیدانه آلوده بوتریتیس سینه را  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیرمتقابل اسانس های آویشن شیرازی و میخک بر ویژگی های فیزیکی انگور قرمز بیدانه آلوده بوتریتیس سینه را،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیرمتقابل اسانس های آویشن شیرازی و میخک بر ویژگی های فیزیکی انگور قرمز بیدانه آلوده بوتریتیس سینه را :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
از آنجایی که به کار بردن قارچ کش های مورد مصرف در کنترل قارچ زدگی پس از برداشت میوه ها محدودیت هایی را به همراه دارد تحقیقات فراوانی جهت استفاده از ترکیبات طبیعی همانند اسانس ها و عصاره های گیاهی به عنوان محافظت کننده های مواد غذایی و به منظور کاهش و جلوگیری عوامل فساد و قارچ زدگی در جال انجتم است هدف از این پژوهش یافتن جایگزینی برای قارچ کش ها که پس از برداشت در جلوگیری و کاهش قارچ زدگی میوه ها مورد استفاده قرار می گیرند می باشد لذا تاثیر اسانس های آویشن شیرازی و میخک بر کنترل قارچ زدگی خاکستری وکیفیت پس از برداشت انگور قرمز بیدانه بررسی گردید. اسانس های آویشن شیرازی و میخک توسط دستگاه گار کزوماتوگرافی همراه با طیف سنج جرمی کروماتوگرافی گازی آنالیز و ترکیبات اصلی موجود در آنها شناسایی گردید که نتایج آن وجود درصد بالایی از ترکیبات ضد قارچی را در این اسانس ها نشان می دهد به نظر می رسد ۴۴/۴% تیمول ، ۲۶/۳% کارواکرول در اسانس آویشن شیرازی و نیز ۹۰/۴% اوژنول در میخک باعث وجود فعالیت ضد قارچی این اسانس ها می شود. در این تحقیق پس از آلوده سازی و تثبیت انگور قرمز بیدانه به سوسپانسیون ۵^۱۰ *۵ اسپور قارچ بوتریتیس سینه را در میلی لیتر آب مقطر استریل تاثیر اسانس های آویشن شیرازی و میخک در سه غلظت ۰، ۲۰۰ و ۴۰۰ میلی گرم در لیتر و نیز تاثیر متقابل آنها پس از ظهور نشانه های فساد نمونه شاهد بر صفات کمی و کیفی سایر نمونه ها بر اساس طرح آزمایشی فاکتوریل در قالب کاملا تصادفی با سه تکرار مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد اسانس های آویشن شیرازی و میخک در غلظت های مختلف به طور متقابل باعث کاهش تغییر رنگ میزان قارچ زدگی و فساد و ریزش ولهیدگی حبه ها گردید. به دلیل باقی ماندن عطر و طعم اسانس جهت افزایش عمر انبارمانی لازم است روش هایی جهت جذف این اثرات نامطلوب بررسی گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.