مقاله بررسی خصوصیات کیفی ، روند تغییرات روند ریزش و نگهداری میوه نارنگی انشو با محلول پاشی غلظت های مختلف جیبرلیک اسید و اوره


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خصوصیات کیفی ، روند تغییرات روند ریزش و نگهداری میوه نارنگی انشو با محلول پاشی غلظت های مختلف جیبرلیک اسید و اوره دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خصوصیات کیفی ، روند تغییرات روند ریزش و نگهداری میوه نارنگی انشو با محلول پاشی غلظت های مختلف جیبرلیک اسید و اوره  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خصوصیات کیفی ، روند تغییرات روند ریزش و نگهداری میوه نارنگی انشو با محلول پاشی غلظت های مختلف جیبرلیک اسید و اوره،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خصوصیات کیفی ، روند تغییرات روند ریزش و نگهداری میوه نارنگی انشو با محلول پاشی غلظت های مختلف جیبرلیک اسید و اوره :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
نارنگی یکی از مهمترین ارقام مرکبات بوده و با توجه به اینکه نارنگی انشو (Citrus unshiu Marcovich) یکی از ارقام زودرس و سال آور مرکبات می باشد در پژوهش حاضر به منظور بررسی صفات کیفی و نیز روند تغییرات ریزش و نگهداری میوه، درختان نارنگی انشو با پایه پونسیروس در اواخر دوره گلدهی با جیبرلیک اسید و اوره در غلظت های مختلف به تنهایی و در ترکیب با یکدیگر بکار گرفته شدند. آزمایش در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در ۲۶ اردیبهشت سال ۱۳۸۸ با ۴ تکرار و ۶ تیمار شامل شاهد، جیبرلیک اسید با غلظت ۱۵ میلی گرم در لیتر، جیبرلیک اسید با غلظت ۱۵ میلی گرم در لیتر+اوره ۱% ، جیبرلیک اسید با غلظت ۳۰ میلی گرم در لیتر، جیبرلیک اسید با غلظت ۳۰ میلی گرم در لیتر+ اوره۱% در باغات مهدشت پایین واقع در ۱۵ کیلومتری شهرستان ساری انجام شد. نتایج آزمایش نشان داد که تیمار جیبرلیک اسید با غلظت ۱۵ میلی گرم در لیتر، به میزان قابل توجهی درصد ریزش فیزیولوژیک تابستانه (جودو) را کاهش و همچنین درصد نگهداری میوه را نسبت به شاهد افزایش داده است در حالیکه کمترین درصد نگهداری میوه مربوط به تیمار جیبرلیک اسید با غلظت ۱۵ میلی گرم در لیتر+ اوره ۱% بوده است. افزایش نسبت وزن پوست به قطر پوست در تیمار جیبرلیک اسید با غلظت ۱۵ میلی گرم در لیتر نسبت به شاهد مشاهده گردید که موجب متراکم شدن و سفت تر شدن بافت پوست و کم شدن حالت پوکی آن شد و با توجه به کاهش قطر پوست در همه تیمارها نسبت به شاهد، میوه ها دارای پوستی نازک اما سفت شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.