مقاله ارزیابی مقاومت تعدادی از ژنوتیپهای کاهو نسبت به bremia lactucae در مرحله گل دهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی مقاومت تعدادی از ژنوتیپهای کاهو نسبت به bremia lactucae در مرحله گل دهی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی مقاومت تعدادی از ژنوتیپهای کاهو نسبت به bremia lactucae در مرحله گل دهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی مقاومت تعدادی از ژنوتیپهای کاهو نسبت به bremia lactucae در مرحله گل دهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی مقاومت تعدادی از ژنوتیپهای کاهو نسبت به bremia lactucae در مرحله گل دهی :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
سفیدک داخلی در کاهو مهمترین بیماری است که در دوره آب هوایی سرد و مرطوب اتفاق می افتد. دستیابی به ارقام مقاوم یا متحمل باعث کاهش استفاده از قارچ کش ها می شود. به منظور بررسی و ارزیابی مقاومت ژرم پلاست کاهو نسبت به این بیماری در شرایط مزرعه ای در دانشکده علوم کشاورزی دانشگاه گیلان ، آزمایشی با ۱۹ ژنوتیپ از ژرم پلاسم ها کاهو تهیه شده از بانک ژن ایران و توده های بومی جمع آوری شده از مناطق مختلف ایران انجام گرفت. بین ژنوتیپ ها به لحاظ آماری در سطح احتمال یک درصد اختلاف معنی داری وجود دارد. نتایج نشان می دهد ژنوتیپ avi flora 2680 با کمترین میزان آلودگی کلروزه و نکروزه به تنهایی در یک گروه آماری قرار گرفته و به عنوان ژنوتیپ مقاوم انتخاب شد. ژنوتیپ های کاهو پیچ، بومی شهسوار، paris island به عنوان نیمه مقاوم یا متحمل و پیچ معمولی لنگرود ، بابلی کرج، مینودشت ، mr.fothergills به عنوان حساس ترین و سایر ژنوتیپ ها به عنوان حساس شناسایی شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.