مقاله بررسی اثر آنتی اکسیدانی نانوذره سلیوم بر میزان فنول محیط کشت ریزنمونه های گردوی ایرانی (Juglans regia L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر آنتی اکسیدانی نانوذره سلیوم بر میزان فنول محیط کشت ریزنمونه های گردوی ایرانی (Juglans regia L) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر آنتی اکسیدانی نانوذره سلیوم بر میزان فنول محیط کشت ریزنمونه های گردوی ایرانی (Juglans regia L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر آنتی اکسیدانی نانوذره سلیوم بر میزان فنول محیط کشت ریزنمونه های گردوی ایرانی (Juglans regia L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر آنتی اکسیدانی نانوذره سلیوم بر میزان فنول محیط کشت ریزنمونه های گردوی ایرانی (Juglans regia L) :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
مشکلات اساسی در زیرازدیادی گردو ترشخ فنول از ریزنمونه های کشت شده در محیط کشت می باشد که باعث کاهش درصد موفقیت ریزازدیادی گردو می شود برای فائق امدن بر این مسئله استفاده از آنتی اکسیدان ها به عنوان یکی از روش های کاهش فنول مورد توجه است. نانذره سلنیوم دارای خاصیت آنتی اکسیدانی می باشد که با توجه به قدرت بالای جذب نانوذرات می تواند به عنوان کاهش دهنده فنول محیط کشت مورد استفاده قرار بگرد. بر این اساس آزمایشی با ۴ سطح غلظت نانوذره سلنیوم (۰، ۰۵، ۱۵، ۴۵ppm) در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری انجام گرفت. میزان فنول محیط کشت بر اساس روش رنگ سنجی فولین-سیوکالچو بر حسب میکرو گرم اسید گالیک بر میلی لیتر در دو مرحله اندازه گیری شد. تیمار سلنیوم موجب کاهش فنول نسبت به تیمار شاهد شد چنانچه بهترین نتیجه در میزان فنول محیط کشت، تیمار سلنیوم با غلظت ۰۵ppm با ۱۷۶۰ میکروگرم اسید گالیک در میلی لیتر بدست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.