مقاله شبیه سازی مدار بسته آسیای گلوله ای خط چهارم تولید کنسانتره مجتمع گل گهر با استفاده از نرم افزار USIM PAC


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
16 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شبیه سازی مدار بسته آسیای گلوله ای خط چهارم تولید کنسانتره مجتمع گل گهر با استفاده از نرم افزار USIM PAC دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شبیه سازی مدار بسته آسیای گلوله ای خط چهارم تولید کنسانتره مجتمع گل گهر با استفاده از نرم افزار USIM PAC  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شبیه سازی مدار بسته آسیای گلوله ای خط چهارم تولید کنسانتره مجتمع گل گهر با استفاده از نرم افزار USIM PAC،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شبیه سازی مدار بسته آسیای گلوله ای خط چهارم تولید کنسانتره مجتمع گل گهر با استفاده از نرم افزار USIM PAC :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
مدلسازی و شبیه سازی در طراحی، توسعه و بهینه سازی مدار فرآوری و همچنین پیش بینی رفتار و عملکرد کارخانه نقش بسزاایی را ایفا می کند. در حال حاضر مدار جدایش خط چهارم تولید مجتمع گل گهر به صورت مدار باز شامل خردایش در آسیای گلوله ای و جدایش توسط جداکننده های مغناطیسی شدت متوسط است. جهت مدار بسته نمودن مدار خردایش و پیش بینی نمودن مشخصات جریان های خوراک، سرریز و ته ریا از نرم افزار USIM PAC استفاده شد. هدف از مدار بسته نمودن آسیا تولید سرریزی با D80 معادل ۲۱۰ میکرون جهت خوراک دهی به جداکننده های مغناطیسی بود، در حال حاضر به طور متوسط D80 خوراک این جداکننده ها معادل ۳۲۰ میکرون است. نرم افزار USIM PAC به عنوان یک نرم افزار توانمند با استفاده از مدل های ریاضی و تجربی ارائه شده، به دو صورت مستقیم و معکوس فرآیندهای یک کارخانه فرآوری را شبیه سازی می کند. ابتدا پارامترهای مورد نیاز مربوط به مدل آسیا و هیدروسیکلون جهت شبیه سازی وارد گردید. نتایج بدست آمده از شبیه سازی نشان می دهد تقریبا D80 خوراک ورودی ، سرریز و ته ریز هیدروسیکلون به ترتیب معادل ۳۷۵، ۲۰۰ و ۶۰۰ میکرون است. در نهایت جهت تنظیم درصد جامد مناسب آسیای گلوله ای و جداکننده مغناطیسی نیاز به تنظیم آب تازه ورودی به آنها می باشد. برای دستیابی به درصد جامد ۷۰% برای آسیا و ۳۵% برای جداکننده MIMS، باید به ترتیب ۲۴۰ و ۴۶۰ مترمکعب بر ساعت آب، قبل از آنها اضافه شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.