مقاله بررسی اثر اسانس های آویشن، شوید، فلفل قرمز و نعناع در کنترل رشد قارچ هایFusarium graminearum و Fusarium proliferatum در محیط کشت PDB


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر اسانس های آویشن، شوید، فلفل قرمز و نعناع در کنترل رشد قارچ هایFusarium graminearum و Fusarium proliferatum در محیط کشت PDB دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر اسانس های آویشن، شوید، فلفل قرمز و نعناع در کنترل رشد قارچ هایFusarium graminearum و Fusarium proliferatum در محیط کشت PDB  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر اسانس های آویشن، شوید، فلفل قرمز و نعناع در کنترل رشد قارچ هایFusarium graminearum و Fusarium proliferatum در محیط کشت PDB،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر اسانس های آویشن، شوید، فلفل قرمز و نعناع در کنترل رشد قارچ هایFusarium graminearum و Fusarium proliferatum در محیط کشت PDB :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
از مهمترین مسائل در سلامتی انسان، استفاده از مواد غذایی سالم است. برخی آلوده کننده های طبیعی مواد غذایی مایکوتوکسینها هستند. یکی از قارچهای مولد مایکوتوکسینها جنس فوزاریوم می باشد که گونه Fusarium proliferatum متابولیت ثانویه فامونیزین Fum را تولید می نماید، این توکسین با اختلال در متابولیسم اسیدهای چرب باعث بی نظمی و مرگ سلول می شود و گونه قارچی Fusarium graminearum تولید توکسین DON می نماید که از تریکوتوکسین ها مشتق شده و سبب بروز سمیت های کبدی و کلیوی می شود. در این تحقیق اثر ضد قارچی اسانسهای گیاهان آویشن (Thymus vulgaris)، شوید (Anethem grareolens)، نعناع (Mentha sativa) و فلفل (Capsicum annum) مورد بررسی قرار گرفت. ابتدا گیاهان در هرباریوم موسسه تحقیقات جنگل ها و مراتع کشور ثبت ژنتیکی شدند و سپس ترکیبات تشکیل دهنده آنها توسط دستگاه GC/MS مشخص و در نهایت غلظت های متفاوت از ۰۵ تا ۰۵۵ میکرولیتر در ۰۵۵ میلی لیتر محیط کشت از این اسانسها در شرایط آزمایشگاهی بر دو گونه ذکر شده در محیط PDB بررسی شدند. درصد بازدارندگی رشد هیف جدایهها بعد از هفت روز در دمای ۰۰c با اندازه گیری قطر رویش میسیلیوم در مقایسه با شاهد محاسبه گردید. گیاه شوید در غلظت l/100ml ا۰۵۵ علیه جدایه های ، F. proliferatum 4I ، F. proliferatum 3II F. graminearum و ۴۸ F. graminearum 3 ا۶۹/۴, ۶۹/۰, ۶۹/۹ و ۶۹/۴ درصد، اثر گیاه آویشن به ترتیب ۶۶/۰, ۶۶/۰, ۶۶/۴ و ۶۶/۰ درصد بود. غلظتهای مختلف اسانس گیاه فلفل هیچ گونه تاثیر بازدارندگی در رشد میسیلیوم ها را نشان نداد. از نظر آماری در هر دو گونه قارچ در سطح ۰درصد تفاوت معنی دار مشاهده گردید. تاثیر اسانس نعناع در بازدارندگی رشد میسیلیوم در هر دو گونه قارچ از دیگر اسانسها بهتر بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.