مقاله بررسی اثر تغذیه سطوح مختلف زیره سبز پودر شده بر کیفیت تخم بلدرچین ژاپنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر تغذیه سطوح مختلف زیره سبز پودر شده بر کیفیت تخم بلدرچین ژاپنی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر تغذیه سطوح مختلف زیره سبز پودر شده بر کیفیت تخم بلدرچین ژاپنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر تغذیه سطوح مختلف زیره سبز پودر شده بر کیفیت تخم بلدرچین ژاپنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر تغذیه سطوح مختلف زیره سبز پودر شده بر کیفیت تخم بلدرچین ژاپنی :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
این آزمایش به منظور ارزیابی اثرات زیره سبز پودر شده بر کیفیت تخم بلدرچین ژاپنی انجام گردید. به این منظور تعداد ۲۸۸ قطعه بلدرچین تخم گذار نژاد سفید انگلیسی (۴۹ روزگی) در قالب طرح کاملا تصادفی با ۶ سطح زیره سبز (صفر، ۰/۵، ۱، ۱/۵، ۲، ۲/۵ درصد) و با ۴ تکرار (۱۲ پرنده در هر قفس) در یک دوره ۴ هفته ای مورد استفاده قرار گرفتند. جیره ها بر اساس توصیه (۱۹۹۴) و بر پایه ذرت و سویا تنظیم شدند. هر ۲ هفته یک بار از هر تکرار ۳ تخم تولیدی به عنوان نمونه جمع آوری و پس از توزین از نظر صفات کیفی (درصد وزن پوسته، درجه حالت کرویت، سطح پوسته، وزن مخصوص و حجم تخم) ارزیابی شدند. نتایج بیانگر آن بود که سطوح مختلف دانه زیره سبز پودر شده بر درجه حالت کرویت، سطح پوسته و حجم تخم تفاوت معنی دار آماری نداشت (۰۰۵>p). ولی تفاوت آماری معنی داری بر درصد وزن پوسته و وزن مخصوص مشاهده شد (۰۰۵<p). به طوری که بیشترین درصد وزن پوسته و وزن مخصوص به ترتیب با استفاده از تیمارهای ۳ و ۵ (حاوی ۱ و ۲ درصد زیره سبز ) به دست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.