مقاله بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره های اتانولی و آبی اتانولی میوه بلوط ایرانی (Q. Brantii) در مقایسه با سموم اکسی کلرمس و بردوفیکس علیه برخی باکتری های بیماری زای گیاهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره های اتانولی و آبی اتانولی میوه بلوط ایرانی (Q. Brantii) در مقایسه با سموم اکسی کلرمس و بردوفیکس علیه برخی باکتری های بیماری زای گیاهی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره های اتانولی و آبی اتانولی میوه بلوط ایرانی (Q. Brantii) در مقایسه با سموم اکسی کلرمس و بردوفیکس علیه برخی باکتری های بیماری زای گیاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره های اتانولی و آبی اتانولی میوه بلوط ایرانی (Q. Brantii) در مقایسه با سموم اکسی کلرمس و بردوفیکس علیه برخی باکتری های بیماری زای گیاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره های اتانولی و آبی اتانولی میوه بلوط ایرانی (Q. Brantii) در مقایسه با سموم اکسی کلرمس و بردوفیکس علیه برخی باکتری های بیماری زای گیاهی :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
امروزه مسئله اصلی در کشاورزی مدرن عدم استفاده از سموم شیمیایی می باشد چراکه استفاده از این سموم مضراتی از جمله مقاوم شدن بیمارگرها، اثرات سوء زیست محیطی و هزینه های بالا دارد. قارچ کش ها نیز همانند سایر سموم شیمیایی دارای اثرات زیست محیطی بوده و از لحاظ واکنش های مختلف نه تنها علیه بیمارگرهای هدف وارد می شوند بلکه ممکن است روی فعالیت میکروارگانیسم های غیر هدف خاک نیز تاثیر بگذارند و گاهی نیز ممکن است بعضی بیمارگرها نسبت به برخی سموم شیمیایی مقاومت پیدا کنند. یک روش استفاده از گیاهان دارویی به عنوان مواد بیولوژیکی که منبعی از عوامل ضد میکروبی در مبارزه بیولوژیکی می باشد. هد ف: به دلیل افزایش سریع مقاومت پاتوژن های گیاهی نسبت به سموم شیمیایی، اثرات جانبی سموم شیمیایی و خواص ضد باکتریایی بلوط ایرانی این مطالعه انجام شد. روش بررسی: در این مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره اتانولی و آبی اتانولی میوه بلوط ایرانی ارزیابی و با دو سم قارچ کش (باکتری کش) اکسی کلرمس (۶ و ۳ در هزار) و بردوفیکس (۱۰ و ۵ در هزار) مقایسه شد. عصاره گیری از میوه های آسیاب شده بلوط ایرانی به نسبت های مساوی از آب و اتانول (برای عصاره آبی اتانولی) و اتانول ۹۶ درصد (برای عصاره اتانولی) استفاده شد. اثر عصاره های حاصل در دو غلظت (۳۰ و ۷۵ میلی گرم در میلی لیتر) به روش انتشار در آگار بر روی رشد باکتری Ralstonia solanacearum و Clavibacter michiganensis مورد بررسی قرار گرفت. نتایج: نتایج نشان داد که اثر عصاره گیاه بلوط ایرانی بر روی باکتری ها وابسته به غلظت بوده است. در مقایسه با سموم اکسی کلرمس و بردو، اثر غلظت ۷۵ میلی گرم در میلی لیتر عصاره اتانولی و آبی اتانولی دارای اثر ممانعت کنندگی بیشتری بر روی رشد باکتری Clavibacter michiganensis و Ralstonia solanacearum بود. همچنین غلظت ۳۰ میلی لیتر عصاره اتانولی دارای اثر ممانعت کنندگی بیشتری بر روی رشد باکتری Clavibacter michiganensis و Ralstonia solanacearum نسبت به اکسی کلرمس و بردو بود. نتیجه گیری: نتایج نشان می دهد که بلوط ایرانی دارای ترکیباتی با خصوصیات ضد باکتریاییمی باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.