مقاله جایگزین های چربی در سس مایونز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله جایگزین های چربی در سس مایونز دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جایگزین های چربی در سس مایونز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جایگزین های چربی در سس مایونز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جایگزین های چربی در سس مایونز :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
سس مایونز به عنوان یک امولسیون روغن درآب با PH کمتر از۴/۱یکی ازقدیمی ترین امولسیونهای ساخت بشر است که هم اکنون ازپرمصرف ترین سس ها درکشورهای مختلف می باشد درسس به عنوان یک امولسیون پایداری کامل وجود ندارد به عبارت دیگرباگذشت زمان دراثرچسبیدن ذرات فاز پراکنده به هم امکان شکستن امولسیون و دوفاز شدن وجود دارد صمغ ها به عنوان یک هیدروکلوئید بامکانیزم های ایجادممانعت فضایی بین ذرات و افزایش گرانروی فاز پیوسته ازشکستن امولسیون جلوگیری می کند باتوجه به این ویژگی امروزه ازصمغ ها وهیدروکلوئید بطور وسیع جهت افزایش ویسکوزیته فاز مداوم و درنتیجه ویسکوزیته امولسیون به سس ها افزوده میشود دراین پژوهش تاثیر صمغ های کتیرا ـ دانه ریحان ـ زانتان ـ دانه شاهی و غلظت آنها درنمونه های مختلف برروی سس مایونز کم چرب نشان داده شده است طبق تحقیقات انجام شده مشخص شد که : افزایش صمغ کتیرا درسس کم چرب سبب میشود که ویسکوزیته قوام پایداری رطوبت و میزان کربوهیدرات افزایش و میزان چربی کالری و امتیاز ظاهرورنگ کاهش یابد همچنین با افزایش صمغ زانتان و دانه ریحان درسس پایداری افزایش می یابد با افزایش میزان اینولین و پکتین درسس قوام و ویسکوزیته افزایش می یابد و میزان کالری و امتیاز رنگ و ظاهر کاهش می یابد باافزایش صمغ شاهی درسس پایداری مقدارسفیتی و ویسکوزیته فاز مداوم افزایش یافته و مقدارph کاهش می یابد درمورد سس حاوی این صمغ هیچ گونه دوفاز شدنی وجود ندارد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.