مقاله کاربرد نایسین و دیگر باکتریوسین ها در فراورده های لبنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد نایسین و دیگر باکتریوسین ها در فراورده های لبنی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد نایسین و دیگر باکتریوسین ها در فراورده های لبنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد نایسین و دیگر باکتریوسین ها در فراورده های لبنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد نایسین و دیگر باکتریوسین ها در فراورده های لبنی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
به دلیل تقاضای روزافزون مصرف کنندگان برا یمحصولات لبنی تازه باعطروطعم مطلوب و ارزش تغذیه ای بالا وبه دلیل وجود مشکلات مربوط به فرایندهای حرارتی توجه زیادی به روشهای نوین فرایندهای غیرحرارتی برای نگهداری و فراوری محصولات لبنی شده است درمیان این روشها هدف بررسی استفاده ازموادضدمیکروبی طبیعی باکتریوسینهای تولید شده توسط لاکتیک اسید باکتریها ازقبیل نایسین پدیوسین PA-1 لاکتسین ۳۱۴۷وانتروسین ها که برای صنایع غذایی مفید هستند می باشد نایسین رایج ترین باکتریوسینی است که سالهاست به عنوان نگهدارنده درصنایع غذایی به کارمیرود اما ترکیب آن با روشهای حرارتی و غیرحرارتی مانند فشاربالا میدانهای الکتریکی پالسی و دیگرموادضدمیکروبی میتواند ازدیگرامکانات ابتکاری برای کاربرد این مواد درمحصولات لبنی باشد که باعث پیشرفت امیدوارکننده ای برای ایمنی میکروبیولوژیکی ونگهداری خصوصیات حسی درمحصولات لبنی شود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.