مقاله تأثیر بیوتکنولوژی بر مسیر تولید متابولیتهای ثانویه به منظور افزایش کیفیت مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر بیوتکنولوژی بر مسیر تولید متابولیتهای ثانویه به منظور افزایش کیفیت مواد غذایی دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر بیوتکنولوژی بر مسیر تولید متابولیتهای ثانویه به منظور افزایش کیفیت مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر بیوتکنولوژی بر مسیر تولید متابولیتهای ثانویه به منظور افزایش کیفیت مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر بیوتکنولوژی بر مسیر تولید متابولیتهای ثانویه به منظور افزایش کیفیت مواد غذایی :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
متابولیتهای ثانویه گیاهی نقش مهمی در ایجاد کیفیت مواد غذایی )رنگ، طعم و بو( مختلف دارند. همچنین رنگ گیاهان زینتی و گلبرگ گلها که مهمترین خاصیت این دسته از گیاهان است، توسط متابولیتهای ثانویه ایجاد میشود. بسیاری ازمتابولیتهای ثانویه نیز برای تولید دارو، رنگ، حشرهکشها، طعمدهندههای غذایی و عطر استفاده میشوند. به دلیل کاربردهای فراوان، متابولیتهای ثانویه موضوع جالبی برای تحقیقات اصلاح نباتات از طریق فنون ملکولی و مهندسی ژنتیکمحسوب میشوند. در ده سال گذشته تحقیقات چندانی در ارتباط با متابولیتهای ثانویه انجام نشده است. مانع بزرگ در انجام این تحقیقات،اطلاعات اندک از مسیرهای تولید زیستی متابولیتهای ثانویه و برهمکنش آنزیمهای درگیر در این مسیر میباشد. همچنین تعداد معدودی از ژنهای مربوط به متابولیتهای ثانویه در دسترس میباشد. در این تحقیق با توجه به اینکه متابولیت های ثانویه نقش مهمی در افزایش کیفیت مواد غذایی دارند سعی شده تا ابتدا مسیر تولید متابولیت های ثانویه بررسی و سپس هدف مهندسی ژنتیک از مطالعه این مسیرها نیز بررسی شود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.