مقاله تأثیر جاذب سموم قارچی و ویتامین c بر عملکرد جوجههای گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر جاذب سموم قارچی و ویتامین c بر عملکرد جوجههای گوشتی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر جاذب سموم قارچی و ویتامین c بر عملکرد جوجههای گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر جاذب سموم قارچی و ویتامین c بر عملکرد جوجههای گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر جاذب سموم قارچی و ویتامین c بر عملکرد جوجههای گوشتی :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
این آزمایش به منظور بررسی اثر جاذب سموم قارچی و ویتامینcبر روی عملکرد طراحی و اجرا شده است.صد و بیست و پنج قطعه از جوجه های گوشتی سویه راس یک روزه به طور تصادفی بین ۵۲ قفس تقسیم شدند و باپنج جیره آزمایشی )تیمار ۱: شاهد ؛ تیمار ۵: جیره تهیه شده با ذرت کپک زده؛ تیمار ۳: جیره تهیه شده با ذرت کپک زده حاوی جاذب سموم قارچی به میزان ۵ گرم در کیلوگرم؛ تیمار ۴: جیره تهیه شده با ذرت کپک زده حاوی ویتامین cبه میزان ۵۲۲ میلیگرم در کیلوگرم؛ تیمار ۲: جیره تهیه شده با ذرت کپک زده حاوی جاذب سموم قارچی به میزان ۵ گرم در کیلوگرم ویتامین cبه میزان ۵۲۲ میلیگرم در کیلوگرم( از یک تا ۴۵ روزگی )دوره آغازین۱۰-۱روزگی ورشد۱۱-۵۴ روزگی( و پایانی) ۵۴ تا ۴۵ روزگی تغذیه گردیدند. این آزمایش به صورت طرح کاملاً تصادفی با پنج تیمار و پنج تکرار طراحی و اجرا شده است. در پایان هر دوره آزمایشی بررسی عملکرد مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد بیشترین میانگین افزایش وزن در دوره پایانی و کل دوره مربوط به پرندههای تغذیه شده با جیره حاوی مخلوط ذرت کپک زده و ویتامین cمیباشد و کمترین ضریب تبدیل غذایی در دوره پایانی مربوط به گروه حاوی مخلوط ذرت کپک زده و ویتامینcمیباشدp<0/05

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.