مقاله تأثیر محلول پاشی اسانس طبیعی زنیان بر افزایش عمر انباری میوه انگور رقم رشه بانه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر محلول پاشی اسانس طبیعی زنیان بر افزایش عمر انباری میوه انگور رقم رشه بانه دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر محلول پاشی اسانس طبیعی زنیان بر افزایش عمر انباری میوه انگور رقم رشه بانه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر محلول پاشی اسانس طبیعی زنیان بر افزایش عمر انباری میوه انگور رقم رشه بانه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر محلول پاشی اسانس طبیعی زنیان بر افزایش عمر انباری میوه انگور رقم رشه بانه :

تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
اسانس زنیان در چهار غلظت صفر، ۲۰۰و۴۰۰و۸۰۰پی پی ام در۳۰و۶۰و۹۰روز پس از انبارداری بر عمر انبارمانی انگور سیاه رقم رشه بانه، استفاده گردید. صفات وضعیت ظاهری، ویتامین Cسفتی PH اسیدیته، مواد جامد محلول، درصد کاهش وزن و شاخص رسیدگی میوه در ۳۰و۶۰ و ۹۰ روز پس از انبارداری اندازهگیری شد. نتایج به دست آمده نشان داد در ۴۰۰ و ۸۰۰ پی پی ام اسانس زنیان سبب حفظ وضعیت ظاهری میوه انگور طی دوره انبارداری شدند. کاربرد اسانس زنیان ۲۰۰ پی پی ام کمترین مقدار مواد جامد محلول را نسبت به ۴۰۰ و ۸۰۰ پی پی ام و شاهد داشتند. نتایج مشخص کرد کهزنیان ۲۰۰ و ۴۰۰ پی پی ام از بیشترین کارایی برای حفظ وزن میوه انگور برخوردار بودند. ۳۰ روز انبارداری از بیشترین ویتامینCبرخوردار بود. در نهایت با توجه به نتایج به دست آمده غلظت های ۴۰۰ یا ۸۰۰ پی پی ام اسانس زنیان برای ۳۰ و ۶۰ روز انبارداری میوه انگور سیاه رقم رشه بانه توصیه می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.