مقاله تجزیه و تحلیل سرعت و طول دوره پرشدن دانه در ژنوتیپ های قدیمی و جدید جو
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تجزیه و تحلیل سرعت و طول دوره پرشدن دانه در ژنوتیپ های قدیمی و جدید جو دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تجزیه و تحلیل سرعت و طول دوره پرشدن دانه در ژنوتیپ های قدیمی و جدید جو کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تجزیه و تحلیل سرعت و طول دوره پرشدن دانه در ژنوتیپ های قدیمی و جدید جو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تجزیه و تحلیل سرعت و طول دوره پرشدن دانه در ژنوتیپ های قدیمی و جدید جو :
تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
به منظور تعیین تغییرات فنولوژی درژنوتیپ های جوآزمایشی بااستفاده از۹رقم جودرقالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در۴تکرار درسال زراعی ۱۳۹۳-۹۲درمزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه گنبدکاوسس به اجرا درامد ژنوتیپهای جو شامل صحرا دشت /ترکمن ، گرگان ۴ونیمروز ، ماهور ، خرم ، ریحان،یوسف بودند نتایج تجزیه واریانس صفات فنولوژیک نشان داد که ارقام ازلحاظ صفات روزتاسبزشدن روزتابه ساقه رفتن روزتاگرده افشانی و روزتارسیدگی فیزیولوژیک باهم تفاوت معنی داری درسطح ۱درصدداشتند وازنظر روزتاپنجه زنی اختلاف درسطح ۵درصد بود ضریب همبستگی یک رابطه مثبت و معنی داری را بین روزتاسبزشدن باروز تاسنبله دهی نشان داد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.