مقاله تکنیک های نوین بسته بندی جهت افزایش ماندگاری فلفل دلمه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تکنیک های نوین بسته بندی جهت افزایش ماندگاری فلفل دلمه دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تکنیک های نوین بسته بندی جهت افزایش ماندگاری فلفل دلمه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تکنیک های نوین بسته بندی جهت افزایش ماندگاری فلفل دلمه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تکنیک های نوین بسته بندی جهت افزایش ماندگاری فلفل دلمه :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
در کنار ارزش غذایی بالایی که فلفل دلمه ای در پیشگیری از بیماری ها دارد با این وجود به دلیل چروکیدگی و از دست دادن رطوبت و به دنبال آن کاهش ویتامین ها و سایر خصوصیات کیفی مانند نرمشدن بافت و ; در مرحله پس از برداشت تا مصرف با مشکلاتی همراه خواهد بود. امروزه از بسته بندی اتمسفر اصلاح شده به طور گسترده ای جهت افزایش ماندگاری سبزیجات تازه مورد استفاده قرار گرفتهاست. هم چنین جدیدترین روش ها در بهبود ماندگاری سبزیجات تازه کاربرد پوشش های خوراکی مانند کیتوزان می باشد که دارای خصوصیاتی از قبیل غیر سمی، زیست تخریب پذیرو; است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.