مقاله تولید ماست بدون چربی باجایگزینی رب انارومارمالادتوت فرنگی به روش صنعتی و بررسی خواص شیمیایی و حسی آنها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تولید ماست بدون چربی باجایگزینی رب انارومارمالادتوت فرنگی به روش صنعتی و بررسی خواص شیمیایی و حسی آنها دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تولید ماست بدون چربی باجایگزینی رب انارومارمالادتوت فرنگی به روش صنعتی و بررسی خواص شیمیایی و حسی آنها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید ماست بدون چربی باجایگزینی رب انارومارمالادتوت فرنگی به روش صنعتی و بررسی خواص شیمیایی و حسی آنها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تولید ماست بدون چربی باجایگزینی رب انارومارمالادتوت فرنگی به روش صنعتی و بررسی خواص شیمیایی و حسی آنها :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
هدف ازاین تحقیق تولید ماست بدون چربی باجایگزین کردن رب انارومارمالاد توت فرنگی درشرایط صنعتی و ارزیابی خواص میکروبی و حسی آنها می باشد نتایج حاکی ازاین بود که بیشترین میزان اسیدیته وماده خشک درگروه های ازمایشی ماست غنی شده با رب انار وبیشترین میزان ph و سینرزیس درگروه ازمایشی ماست توت فرنگی دیده شد میزان چربی درتمام گروه های ازمایشی مشابه بوده برابرباحدود ۰/۵درصد چربی بوده است ماست توت فرنگی براساس الزامات استاندارد باانحراف محسوس ازویژگیهای حسی تعیین شده تاحدی مناسب متوسط دارد ولی نمی توان آن را جهت صنعتی سازی محصول ارایه داد و نیاز است تابافراوری بیشتر به بازار راه یابد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.