مقاله بهینه سبزی فرایند استخراج ترکیبات فنولیک چغندر قرمز توسط فناوری اولتراسوند


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهینه سبزی فرایند استخراج ترکیبات فنولیک چغندر قرمز توسط فناوری اولتراسوند دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سبزی فرایند استخراج ترکیبات فنولیک چغندر قرمز توسط فناوری اولتراسوند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سبزی فرایند استخراج ترکیبات فنولیک چغندر قرمز توسط فناوری اولتراسوند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سبزی فرایند استخراج ترکیبات فنولیک چغندر قرمز توسط فناوری اولتراسوند :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
گیاه چغندرقرمز دارای مقادیرفراوانی ترکیبات فنولیک می باشد که این ترکیبات فنولیک ارتباط بالایی با فعالیت آنتی اکسیدانی دارد وحضورحلقه فنولی توانایی پذیرش رادیکالهای آزاد را توسط آنها افزایش میدهد هدف ازاین پژوهش تعیین بیشینه استخراج ترکیبات فنولی ازگیاه چغندرقرمز توسط امواج فراصوت بود نتایج حاصل ازآنالیز اماری جهت تعیین حالت بهینه آزمون حاکی ازآن بود که دردامنه ۹۲۸۶و زمان ۱۵۸۵مقدارترکیبات فنولیک کل چغندرقرمز برابر با ۰۶۵۹۱۰۰ میلی گرم اسیدگالیک /گرم عصاره بود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.