مقاله تاثیر روشهای خشک کردن و انبارداری بر خصوصیات بیوشیمیایی گیاه دارویی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر روشهای خشک کردن و انبارداری بر خصوصیات بیوشیمیایی گیاه دارویی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر روشهای خشک کردن و انبارداری بر خصوصیات بیوشیمیایی گیاه دارویی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر روشهای خشک کردن و انبارداری بر خصوصیات بیوشیمیایی گیاه دارویی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر روشهای خشک کردن و انبارداری بر خصوصیات بیوشیمیایی گیاه دارویی :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
گیاه زرشک بی دانه از جمله گیاهان دارویی بومی ایران است. به منظور بررسی تاثیر روش های مختلف خشک کردن میوه زرشک دارویی و انبارداری بر حفظ خصوصیات بیوشیمیایی گیاه زرشک ، آزمایشی بصورت فاکتوریل،در قالب طرح کاملا تصادفی با دو فاکتور روش هایمختلف خشک کردن و زمان)انبارداری( با سه تکرار به اجرا درآمد . روش های خشک کردن شامل آفتاب، سایه، آون ، مایکروویو و خشککن کابینی بود . نتایج نشان دهنده تأثیر معنی دار روشهای مختلف خشک کردن و انبارداری بر میزان آنتوسیانین و میزان ویتامین ث، اسیدیته و قندبریکس نمونه ها بود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.