مقاله تاثیر روشهای خشک کردن و انبارداری بر خصوصیات بیوشیمیایی گیاه دارویی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر روشهای خشک کردن و انبارداری بر خصوصیات بیوشیمیایی گیاه دارویی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر روشهای خشک کردن و انبارداری بر خصوصیات بیوشیمیایی گیاه دارویی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر روشهای خشک کردن و انبارداری بر خصوصیات بیوشیمیایی گیاه دارویی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر روشهای خشک کردن و انبارداری بر خصوصیات بیوشیمیایی گیاه دارویی :
تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
گیاه زرشک بی دانه از جمله گیاهان دارویی بومی ایران است. به منظور بررسی تاثیر روش های مختلف خشک کردن میوه زرشک دارویی و انبارداری بر حفظ خصوصیات بیوشیمیایی گیاه زرشک ، آزمایشی بصورت فاکتوریل،در قالب طرح کاملا تصادفی با دو فاکتور روش هایمختلف خشک کردن و زمان)انبارداری( با سه تکرار به اجرا درآمد . روش های خشک کردن شامل آفتاب، سایه، آون ، مایکروویو و خشککن کابینی بود . نتایج نشان دهنده تأثیر معنی دار روشهای مختلف خشک کردن و انبارداری بر میزان آنتوسیانین و میزان ویتامین ث، اسیدیته و قندبریکس نمونه ها بود
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.