مقاله تاثیر سطوح مختلف بر و تلقیح بذر با باکتری ریزوبیوم بر عملکرد گندم چمران Triticum aestivum در منطقه نورآباد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر سطوح مختلف بر و تلقیح بذر با باکتری ریزوبیوم بر عملکرد گندم چمران Triticum aestivum در منطقه نورآباد دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر سطوح مختلف بر و تلقیح بذر با باکتری ریزوبیوم بر عملکرد گندم چمران Triticum aestivum در منطقه نورآباد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر سطوح مختلف بر و تلقیح بذر با باکتری ریزوبیوم بر عملکرد گندم چمران Triticum aestivum در منطقه نورآباد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر سطوح مختلف بر و تلقیح بذر با باکتری ریزوبیوم بر عملکرد گندم چمران Triticum aestivum در منطقه نورآباد :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
به منظور تاثیر سطوح مختلف بر و تلقیح بذر با باکتری ریزوبیوم بر عملکرد گندم چمرانTriticum aestivum آزمایشی به روش فاکتوریل در قالب طرح کامل تصادفی در شش تیمار و سه تکرار انجام گرفت. این آزمایش در شهرستان ممسنی در سال زراعی ۹۳-۱۳۹۲ اجرا شد . فاکتور اول کود بر به فرم سولفید بردر سطوح ( ۰و۰/۵و۱ درصد ) و فاکتور دوم باکتر ی ریزوبیوم در دو سطح عدم استفاده و استفاده بود. نتا یج حاصل از مقا یسه می انگین داده ها نشان داد تیمار برهمکنش فاکتورهای ریزوبیوم و سولفید بر بیشترین وزن هزار دانه ( ۴۲ کیلوگرم در هکتار) و بیشترین عملکرد دانه ۳۹۴۷ کیلوگرم درهکتار) را داشت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.