مقاله تاثیرمتقابل اسانس های آویشن شیرازی ومیخک بربرخی ویژگیهای انگور قرمز بیدانه آلوده به بوتریتیس سینه را


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیرمتقابل اسانس های آویشن شیرازی ومیخک بربرخی ویژگیهای انگور قرمز بیدانه آلوده به بوتریتیس سینه را دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیرمتقابل اسانس های آویشن شیرازی ومیخک بربرخی ویژگیهای انگور قرمز بیدانه آلوده به بوتریتیس سینه را  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیرمتقابل اسانس های آویشن شیرازی ومیخک بربرخی ویژگیهای انگور قرمز بیدانه آلوده به بوتریتیس سینه را،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیرمتقابل اسانس های آویشن شیرازی ومیخک بربرخی ویژگیهای انگور قرمز بیدانه آلوده به بوتریتیس سینه را :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
ازآنجایی که کاربرد قارچ کشها درکنترل قارچ زدگی پس ازبرداشت میوهها محدودیت هایی به همراه دارد تحقیقاتی جهت استفاده ازترکیبات طبیعی گیاهی به منظور کاهش و جلوگیری عوامل فساد درحال انجام است هدف این پژوهش یافتن جایگزینی برای این قارچکشهاست اسانسهای آویشن شیرازی و میخک استخراج و آنالیز گردید بنظر می رسد تیمول و کارواکرول دراسانس آویشن شیرازی واوژنول دراسانس میخک باعث فعالیت ضدقارچی این اسانسها میشود پس ازآلوده سازی انگورقرمز بیدانه به سوسپانسیون ۵ ۱۰×۵اسپورقارچ بوتریتیس سینه را درمیلی لیتر آب مقطراستریل تاثیر متقابل اسانسها درسه غلظت ۰و۲۰۰و۴۰۰میلی گرم درلیتر بربرخی صفات کمی و کیفی براساس طرح آزمایشی فاکتوریل درقالب کاملا تصادفی باسه تکرار بررسی گردید این دواسانس دارای اثرمتقابل برفاکتورهای موادجامد محلول درآب قندکل تغییررنگ و ریزش حبه ها بودند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.