مقاله باززندهسازی بلوک پاساژ تبریز با بهرهگیری از مفهوم خیابانهای دوستدارپیاده در جهت افزایش روابط اجتماعی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله باززندهسازی بلوک پاساژ تبریز با بهرهگیری از مفهوم خیابانهای دوستدارپیاده در جهت افزایش روابط اجتماعی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله باززندهسازی بلوک پاساژ تبریز با بهرهگیری از مفهوم خیابانهای دوستدارپیاده در جهت افزایش روابط اجتماعی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله باززندهسازی بلوک پاساژ تبریز با بهرهگیری از مفهوم خیابانهای دوستدارپیاده در جهت افزایش روابط اجتماعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله باززندهسازی بلوک پاساژ تبریز با بهرهگیری از مفهوم خیابانهای دوستدارپیاده در جهت افزایش روابط اجتماعی :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
احیا و باز تعریف بافت مراکز شهری به عنوان فضاهای جمعی جهت فعالیتهای روزمره افراد و بازگرداندن سرزندگی به همراه سطح بالای تعاملات اجتماعی به مراکز تاریخی شهری و چگونگی مواجهه با مسائل و مشکلات آنها مهمترین مسئله برنامهریزان و طراحان شهری درسالهای اخیر بوده است. با این حال افت کیفیت محیط و نابسامانیهای کالبدی و عملکردی اغلب زمینهساز عدم حضور افراد در اینمراکز شده، منزلت اجتماعی آنها را کاهش می دهد. در این میان استفاده روزافزون از اتومبیل در مراکز تاریخی شهری با توجه به تجمع کاربریهای اداری و خدماتی و عدم تناسب کالبد بافت محلات سنتی با معابر عمدتا کم عرض و ارگانیک، مزید بر علت بوده و تردد عابرینپیاده را با مشکل مواجه میسازد این مسئله خود سبب جدا شدن فضاهای اینچنین از جریان زندگی روزمره و متروک رها شدن آنها است.حالآنکه با برنامهریزی هدفمند و ارائه فعالیتها و کاربریهای مناسب با ارزشهای منطقه و همچنین تاکید بر حرکت پیاده و همچنین ایجاد روشهای ارتباط با فضاها و نیازهای شهری مدرن میتوان به بازسازی و بهسازی مراکز شهری از این قبیل پرداخت. هدف این مقالهتعریف فضایی انسانی با ارزشهای زیبایی شناسانه و ایمنی بالا جهت حضور افراد و ایجاد امکان شکلگیری فعالیتهای زندگی روزمره وبرقراری سطح بالاتری از تعاملات اجتماعی با بهرهگیری از مفهوم خیابان های دوستدار پیاده است. بدیهی است استفاده از این مفهوم در مقیاسهای بزرگتر از موفقیت بیشتری برخوردار خواهد بود با این حال باید توجه داشت که تغییرات اینچنینی در شهر اغلب از سیاستهای از پایین به بالا یا مقیاس خرد به کلان تبعیت می کنند. علاوه بر آن تحلیل اقدامات سالیان گذشته بیانگر این واقعی ت استکه و مشارکت گسترده کاربران و مسنولین، امکان تحقق اهداف برنامههای اینچنینی را افزایش میدهد. اما تحقق مشارکت پایدار مردمی و حضور گسترده دست اندرکاران، در گرو ایجاد بسترهای لازم است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.