مقاله بررسی نقش تغذیه متعادل برغلظت عناصردربرگ سیردراستان مازندران
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی نقش تغذیه متعادل برغلظت عناصردربرگ سیردراستان مازندران دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی نقش تغذیه متعادل برغلظت عناصردربرگ سیردراستان مازندران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی نقش تغذیه متعادل برغلظت عناصردربرگ سیردراستان مازندران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی نقش تغذیه متعادل برغلظت عناصردربرگ سیردراستان مازندران :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
سیرAllium sativum اولین محصول پیازی ازنظر ارزش دارویی و مقدارماده خشک محسوب میشود به منظور بررسی نقش تغذیه متعادل برغلظت فسفرنیتروژن و گوگرد برگ سیر تحقیقی درسال زراعی ۹۳-۹۲ درقالب طرح بلوک کاملا تصادفی با شش تیمار وچهارتکرار دراستان مازندران انجام شد نتایج نشان داد بیشترین درصد نیتروژن و فسفرمربوط به تیمارعرف زارع و بیشترین درصد گوگرد مربوط به تیمارششم بود باعنایت به نتایج حاصله چنین استنباط گردید که مصرف متعادل کود سبب افزایش معنی دارگوگرد پیاز سیرگردید
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.