مقاله بررسی رابطه میان ویژگی های سازمان یادگیرنده با یادگیرنده بودن سازمان بر اساس مدل مایکل مارکوات (مطالعه موردی: شعب بانک پاسارگاد شهر مشهد)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی رابطه میان ویژگی های سازمان یادگیرنده با یادگیرنده بودن سازمان بر اساس مدل مایکل مارکوات (مطالعه موردی: شعب بانک پاسارگاد شهر مشهد) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی رابطه میان ویژگی های سازمان یادگیرنده با یادگیرنده بودن سازمان بر اساس مدل مایکل مارکوات (مطالعه موردی: شعب بانک پاسارگاد شهر مشهد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی رابطه میان ویژگی های سازمان یادگیرنده با یادگیرنده بودن سازمان بر اساس مدل مایکل مارکوات (مطالعه موردی: شعب بانک پاسارگاد شهر مشهد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی رابطه میان ویژگی های سازمان یادگیرنده با یادگیرنده بودن سازمان بر اساس مدل مایکل مارکوات (مطالعه موردی: شعب بانک پاسارگاد شهر مشهد) :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
پژوهش حاضر به بررسی و ارزیابی ویژگی های سازمان های یادگیرنده براساس مدل مایکل مارکوات در شعب بانک پاسارگاد پرداخته است. برای جمع-آوری دادهها از دو پرسشنامه نیمرخ سازمان یادگیرنده مایکل مارکوات و پرسشنامه ارزیابی شایستگی های سازمان یادگیرنده ویک و لئون استفاده شدهاست. هدف این پژوهش برسی و ارزیابی ویژگی های سازمان یادگیرنده شعب بانک پاسارگاد شهرستان مشهد می باشد. بدین منظور پنج فرضیه آورده شدهکه متغییر مستقل فرضیه ها را پنج بعد پویایی های یادگیری، تحول سازمانی، قدرتمند سازی افراد، مدیریت دانش و فناوری و متغییر وابسته را یادگیرندهبودن سازمان تشکیل می دهند. این پژوهش از لحاظ اهداف پژوهشی، کاربردی و با شیوه توصیفی- همبستگی انجام شده است . جامعه آماری این تحقیق شامل کلیه کارکنان بانک پاسارگاد شعب مشهد می باشد که تعداد آنها در مجموع ۱۵۵ نفر و با استفاده از فرمول کوکران و روش نمونهگیری تصادفی ساده،تعداد ۱۱۰ نفر از آنان به عنوان نمونه آماری انتخاب شدند. برای تجزیه و تحلیل داده ها از نرم افزار ۱۹ spss استفاده شده است که در دو بخش آمارتوصیفی و آمار استنباطی، دادهها مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته اند. جهت بررسی فرضیات از پیرسون استفاده شده است. نتایج پژوهش حاکی از این استکه پویایی های یادگیری بر یادگیرنده بودن سازمان تاثیر دارد. همچنین مولفه تحول سازمانی نیز بر یادگیرنده بودن سازمان تاثیر دارد. مولفه های قدرتمندسازی افراد، مدیریت دانش و فناوری نیز بر یادگیرنده بودن سازمان تاثیر دارد. معادله رگرسیون نیز نشان می دهد که متغیر مستقل پویایی های یادگیری بیشترین نقش (همبستگی جزئی) با مقدار ۰/۵۸۸ و پس از آن نیز متغیر قدرتمند سازی افراد با ضریب همبستگی جزئی ۰/۲۵۲ نقش خود را در سازمان یادگیرنده ایفاء می کنند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.