مقاله اثربخشی اموزش مهارت های زندگی بر میزان احساس کهتری، افکار خودکار منفی و سخت رویی زنان مطلقه سرپرست خانوار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثربخشی اموزش مهارت های زندگی بر میزان احساس کهتری، افکار خودکار منفی و سخت رویی زنان مطلقه سرپرست خانوار دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثربخشی اموزش مهارت های زندگی بر میزان احساس کهتری، افکار خودکار منفی و سخت رویی زنان مطلقه سرپرست خانوار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثربخشی اموزش مهارت های زندگی بر میزان احساس کهتری، افکار خودکار منفی و سخت رویی زنان مطلقه سرپرست خانوار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثربخشی اموزش مهارت های زندگی بر میزان احساس کهتری، افکار خودکار منفی و سخت رویی زنان مطلقه سرپرست خانوار :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
هدف: طلاق استرس زا ترین فقدان می باشد و موجب آشفتگی های هیجانی و مشکلات رفتاری در افراد می شود در این میان آسیب پذیری زنان از پیامدهای طلاق بیشتر از مردان است. لذا پژوهش حاضر با هدف تبیین اثر بخشی آموزش مهارت های زندگی بر میزان احساس کهتری افکار خودکار منفی و سخت رویی زنان مطلقه سرپرست خانوار انجام گردید. روش تحقیق: جامعه آماری مورد نظر در این پژوهش تمامی زنان مطلقه سرپرست خانوار تحت حمایت بهزیستی شهرستان بم در سال ۱۳۹۳ به تعداد ۱۶۴ نفر بودند که از بین آنها تعداد ۳۰ نفر با روش تصادفی ساده به عنوان نمونه انتخاب گردیدند و در دو گروه آزمایش و کنترل (هر گروه ۱۵ نفر) قرار گرفتند. این پژوهش از نوع آزمایشی و با طرح پیش آزمون و پس آزمون با گروه کنترل صورت گرفت. کارگاه آزمایشی در ۱ جلسه مقدماتی برای معارفه بیان اهداف برگزاری کارگاه و انجام پیش آزمون از هر دو گروه آزمایش و کنترل ، ۸ جلسه میانی برای آموزش مهارت های ۳ گانه زندگی (کنترل خشم، حل مسئله و مقابله با استرس) مخصوص گروه آزمایش و ۱ جلسه پایانی به منظور پس آزمون از هر دو گروه برگزار گردید. جهت جمع اوری اطلاعات از پریشنامه های احساس کهتری و افکار خودکار آقایوسفی و پرسشنامه سخت رویی اهواز با اعتبار و پایایی مناسب استفاده شد. به منظور تجزیه و تحلیل داده ها از نرم افزار spss و شاخص های آمار توصیفی و استنباطی از جمله میانگین ، انحراف معیار، تحلیل کواریانس استفاده گردید. دستاوردها: نتایج به دست آمده نشان داد: اموزش مهارت های زندگی به طور معناداری بر کاهش میزان احساس کهتری ، افکار خودکار منفی و افزایش میزان سخت رویی زنان مطلقه سرگرست خانوار گروه آزمایش در مقایسه با گروه کنترل موثر بوده که این امر نشان از تایید فرضیه های تحقیق دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.