مقاله امکانسنجی استفاده از دورریز روغنهای خوراکی رستورانها بهعنوانیک منبع انرژی در زنجان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله امکانسنجی استفاده از دورریز روغنهای خوراکی رستورانها بهعنوانیک منبع انرژی در زنجان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله امکانسنجی استفاده از دورریز روغنهای خوراکی رستورانها بهعنوانیک منبع انرژی در زنجان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله امکانسنجی استفاده از دورریز روغنهای خوراکی رستورانها بهعنوانیک منبع انرژی در زنجان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله امکانسنجی استفاده از دورریز روغنهای خوراکی رستورانها بهعنوانیک منبع انرژی در زنجان :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
افزایش قیمت و کاهش ذخیرهی سوخت فسیلی، سبب تشویق محققان برای یافتن منابع جدید انرژی شده است. مهم تمرین عاملی که هزینه ی بیودیزل تولید شده را تعیین میکند، مدیریت مواد پسماند میباشد. مقدار روغن مصرفی در رستوران و تالارهای پذیرایی شهر زنجان در سال ۹۳ ارزیابی میشود. در این شهر ۶۸ رستوران و ۱۸ تالارپذیرایی وجود دارد. با توجه به پرسشنامه ی تهیه شده مشخص گردید سالانه این رستوران و تالارهای نمونه برداری شده حدود ۱۹ هزارلیتر روغن، مصرف و به طور تقریبی نیمی از روغن مصرفی را دورریز میکنند. تبدیل روغنها به بیودیزل نقش موثری در کاهش آلودگی هوا وکمک به اقتصاد ملی میکند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.